• Peste 50 de artiști vor face show pe cele 5 scene Massif.
  • Festivalul Massif începe astăzi și se desfășoară până duminică, 17 martie.
  • Azi Mahmut Orhan si GORDO vor face show.

Azi se dă startul la distracție în Poiana Brașov. Începe Massif. Festivalul durează până pe 17 martie. Peste 50 de artiști urcă pe cele 5 scene Massif. Azi Mahmut Orhan si GORDO vor face show.

Câți participanți atrage Massif la a 2-a ediție?

„Potrivit organizatorilor, așteptările sunt de aproximativ 12.000 de persoane pe zi. Un total care se va apropia de 50.000 de participanți. Am suplimentat transportul în comun, o parte dintre linii merg până la 1:30 sau până la ora 3:00, astfel încât cei care vin la festival să ajungă cu bine acasă”, a declarat Allen Coliban, Primarul Brașovului, pentru Aleph News.

Cu ce bonusuri vine festivalul pentru oraș?

„Vine cu un bonus din partea naturii. Cei care vin se pot bucura de sporturile de iarnă. Tot ce ține de impactul pozitiv al unui astfel de festival va fi cuantificat după terminarea festivalului”, a adăugat acesta.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Ce soluții sunt pregătite în cazul în care ploaia strică distracția?

„Anul trecut am avut o perioadă caldă cu mult noroi, dar suprafața specială pregătită pentru astfel de evenimente a făcut ca totul să se desfășoare în mod normal. Și anul acesta echipa este foarte bine pregătită pentru orice situație”.

Citește și