• Serialele BBC This Is Going To Hurt și The Responder conduc nominalizările în acest an la Bafta TV.
  • Categoriile TV includ nominalizări pentru prima dată pentru actorii Cillian Murphy, Gary Oldman, Daniel Radcliffe și Taron Egerton.
  • Ceremonia va fi transmisă în direct pe canalele de socializare ale Bafta.

Clara Amfo și Michelle Visage vor prezenta ceremonia de decernare a premiilor televiziunii Bafta din acest an, anunță Yahoo News. Cei doi vor intervieva nominalizații și alți invitați speciali în momentul în care vor sosi pentru ceremonia de la Royal Festival Hall din Londra, duminică, 14 mai, care va fi găzduită de comedianții Rob Beckett și Romesh Ranganathan.

Ceremonia va fi transmisă în direct pe canalele de socializare ale Bafta. Prezentatorul BBC Radio 1, Amfo, în vârstă de 38 de ani, a declarat: „Sunt încântat să lucrez cu Bafta din nou în acest an. Marea Britanie a fost răsfățată cu o gamă atât de glorioasă de televiziune convingătoare și distractivă, așa că să sărbătorim nominalizații pe covorul roșu alături de fabuloasa mea prietenă Michelle Visage va fi o bucurie. Nu mă puteam gândi la o persoană mai bună pe care să o am alături în timp ce vorbim cu nominalizații incredibili din acest an.”

RuPaul’s Drag Race, născut în New Jersey, Visage, în vârstă de 54 de ani, a declarat: „Sunt atât de fericit să mă întorc în locul meu preferat pentru a sărbători cea mai mare noapte de la televiziunea britanică. Abia aștept să râd și să mă distrez, primind pe covor nominalizații fantastic de talentați de anul acesta alături de co-gazda și prietena mea dragă, minunata Clara Amfo.”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
HARRY POTTER DAY
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI

Serialele BBC This Is Going To Hurt și The Responder conduc nominalizările în acest an la Bafta TV cu premii cu șase fiecare, în timp ce categoriile TV includ nominalizări pentru prima dată pentru actorii Cillian Murphy, Gary Oldman, Daniel Radcliffe și Taron Egerton.

Citește și: