• După ce a creat o replică a primului trailer pentru Across the Spider-Verse with Legos, Preston Mutanga a primit o invitație cât se poate de neobișnuită.
  • Acesta a fost invitat să lucreze la filmul propriu-zis.
  • Părinții lui Mutanga au fost de acord că poate lucra la proiect, dar numai după ce și-a terminat temele în serile de școală.

Preston Mutanga are 14 ani și, ca multor copii, îi place să posteze online. Însă, spre deosebire de majoritatea copiilor de vârsta lui, Mutanga folosește de fapt acest talent. După ce a creat o replică a primului trailer pentru Across the Spider-Verse with Legos, a primit o invitație cât se poate de neobișnuită. A fost invitat să lucreze la filmul propriu-zis, scrie Deadline.

Echipa filmului l-a contactat, potrivit unui articol din The New York Times. Scriitorii-producătorii Phil Lord și Chris Miller plănuiseră deja o scenă Legos, datorită muncii lor anterioare ca regizori a filmului Lego. Astfel, serendipity.

Părinții lui Mutanga au fost de acord că poate lucra la proiect, dar numai după ce și-a terminat temele în serile de școală.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Știu că Preston are un dar care i-a fost dat de Dumnezeu și, odată ce am identificat că are acel dar, tot ce puteam face ca părinți a fost să-l hrănim și să-l lăsăm să zboare”, a declarat pentru Times mama lui Preston, Gisele Mutanga.

„Filmul Lego este inspirat de oameni care fac filme cu cărămizi Lego acasă”, a spus Lord pentru Times. „Asta ne-a făcut să vrem să facem filmul. Atunci ideea din Spider-Verse este că un erou poate veni de oriunde. Și aici vine acest tânăr eroic care este inspirat de filmul care a fost inspirat de oameni ca el.”

Citește și