• Cu ocazia zilei femei Mattel a făcut 8 păpuși unice Barbie.
  • Printre păpuși se află Kylie Minogue, Shania Twain, Viola Davis și Helen Mirren.
  • Păpușile sunt făcute în onoarea vedetelor pentru a fi sursa de inspirație a fetelor.

Pentru a sărbători Ziua Internațională a Femeii pe 8 martie și cea de-a 65-a aniversare a lui Barbie pe 9 martie, marca de păpuși a adăugat noi păpuși la colecția sa Role Models.

Actrița Viola Davis a devenit beneficiară EGOT, după ce a câștigat un Oscar, Emmy, Grammy și Tony. De asemenea, a fost pe lista celor mai influenți oameni de la Time în 2017. Ea și soțul ei, Julius Tennon, au fondat JuVee, o companie de producție concentrată pe a oferi o „voce celor fără voce”, spune Mattel.

Apoi urmează Shania Twain, cântăreața canadiană a câștigat de cinci ori Grammy, cunoscută pentru hituri precum „You’re Still the One” și „Man! I Feel Like A Woman!” Ea a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, devenind cea mai vândută artistă country-pop din toate timpurile.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?

Twain a spuns că este onorată să fie recunoscută, pentru că toată viața a vrut să spună povești de împuternicire, independență  și să inspir femei și fete pe parcurs.

Umrătoarea este Helen Mirren, actrița britanică cunoscută pentru interpretarea ei ca Regina Elisabeta a II-a în „The Queen”, care i-a adus și un Oscar din 2007, precum și pentru roluri din filme precum „The Madness of King George”, „Hitchcock”. ” și „Roșu”. Mirren sprijină multe organizații pentru femei și copii, potrivit Mattel.

Ultima este Kylie Minogue, cântăreața australiană care a vândut peste 80 de milioane de discuri în întreaga lume și a câștigat două premii Grammy. Hitul ei din 2023 „Padam Padam” a ajuns pe locul 7 în Billboard Hot Dance/Electronic Chart. „Uită-te la Padam Barbie”, a scris ea într-o postare în care a debutat păpușa pe rețelele de socializare. „Copilul Kylie NU ar crede că asta se întâmplă chiar acum”.

Citește și