• O mișcare protestantă din SUA a luat la țintă filmul Oppenheimer.
  • Mișcarea este numită „Nuclear Threat Initiative”.
  • La protest participă Jane Fonda, Michael Douglas și Viggo Mortensen.

O mișcare de protest din SUA care luptă împotriva armelor nucleare a luat la țintă filmul Oppenheimer, cel care spune povestea din al Doilea Război Mondial, când Japonia a fost bombardată cu arma nucleară. Protestul apare în săptămâna premiilor Oscar și e susținut și de doi actori din film.

La protest mai participă și Jane Fonda, Michael Douglas și Viggo Mortensen. Mișcarea numită „Nuclear Threat Initiative” se promovează în social media dar și pe panourile din marile orașe.

Cu 73 de milioane de dolari câștigați anul trecut, Adam Sandler este cel mai bine plătit actor de la Hollywood. Deloc surprinzător, rolul lui Barbie i-a adus lui Margot Robbie locul doi în topul celor mai bine plătiți actori. Margot a încasat anul trecut 59 de milioane de dolari.

Recomandări

SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
VERSTAPPEN OBȚINE POLE POSITION LA MIAMI
CÂT DAU BOGAȚII PENTRU JO?
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN CHINA
CUM SE TRANSMITE GRIPA AVIARĂ
SPACEY NEAGĂ NOILE ACUZAȚII

Tom Cruise completează podiumul. Cel mai nou film din seria Mission: Impossible dar și veniturile de pe urma Top Gun: Maverick i-au adus 45 de milioane de dolari. În top 5 mai sunt Ryan Gosling și Matt Damon, fiecare cu câte 43 de milioane de dolari.

Citește și