• CD-urile lui Taylor Swift sunt retrase din magazinele din întreaga Australie din cauza furturilor persistente înregistrate de JB Hi-Fi.
  • Pentru a preveni pierderile, JB Hi-Fi a mutat produsele Swift în spatele tejghelei și a informat clienții prin pancarte în magazine.
  • Prin intermediul unor pancarte, clienții sunt anunțați că produsele cântăreței nu mai sunt pe rafturi și pot fi achiziționate doar cu ajutorul personalului din spatele tejghelei.

În Australia, CD-urile lui Taylor Swift sunt retrase de pe rafturile magazinelor din întreaga țară, potrivit Daily Mail.

JB Hi-Fi, cel mai mare lanț de vânzări de muzică din Australia, a fost afectat de furturi persistente de CD-uri și alte produse legate de Taylor Swift. Aceste furturi au dus la o decizie drastică a lanțului de a muta produsele Swift în spatele tejghelei pentru a preveni pierderile.

Astfel, clienții sunt acum informați prin pancarte în magazine că produsele artistei nu mai sunt disponibile pe rafturi și pot fi achiziționate doar prin solicitarea ajutorului unui membru al personalului din spatele tejghelei.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Swift a fost recent în Australia, unde a susținut luna trecută turneul Eras Tour la Melbourne și Sydney, înainte de a pleca în Singapore.

Citește și