Barbie adaugă noi păpuși la colecția Role Models. Kylie Minogue și Shania Twain sunt printre femeile alese

Pentru a sărbători Ziua Internațională a Femeii pe 8 martie și cea de-a 65-a aniversare a lui Barbie pe 9 martie, marca de păpuși a adăugat noi păpuși la colecția sa Role Models.

Actrița Viola Davis a devenit beneficiară EGOT, după ce a câștigat un Oscar, Emmy, Grammy și Tony. De asemenea, a fost pe lista celor mai influenți oameni de la Time în 2017. Ea și soțul ei, Julius Tennon, au fondat JuVee, o companie de producție concentrată pe a oferi o „voce celor fără voce”, spune Mattel.

Apoi urmează Shania Twain, cântăreața canadiană a câștigat de cinci ori Grammy, cunoscută pentru hituri precum „You’re Still the One” și „Man! I Feel Like A Woman!” Ea a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, devenind cea mai vândută artistă country-pop din toate timpurile.

Twain a spuns că este onorată să fie recunoscută, pentru că toată viața a vrut să spună povești de împuternicire, independență  și să inspir femei și fete pe parcurs.

Umrătoarea este Helen Mirren, actrița britanică cunoscută pentru interpretarea ei ca Regina Elisabeta a II-a în „The Queen”, care i-a adus și un Oscar din 2007, precum și pentru roluri din filme precum „The Madness of King George”, „Hitchcock”. ” și „Roșu”. Mirren sprijină multe organizații pentru femei și copii, potrivit Mattel.

Ultima este Kylie Minogue, cântăreața australiană care a vândut peste 80 de milioane de discuri în întreaga lume și a câștigat două premii Grammy. Hitul ei din 2023 „Padam Padam” a ajuns pe locul 7 în Billboard Hot Dance/Electronic Chart. „Uită-te la Padam Barbie”, a scris ea într-o postare în care a debutat păpușa pe rețelele de socializare. „Copilul Kylie NU ar crede că asta se întâmplă chiar acum”.

Citește și

Exit mobile version