• Un martor ocular, care a văzut cuplul în timpul excursiei lor la Muzeul d’Orsay, a spus că Jennifer strălucea.
  • Proaspeții căsătoriți au plecat în Paris la începutul acestei săptămâni.
  • Actorul părea să tragă un pui de somn în timp ce se plimba pe râul Sena.

La o săptămână după ce s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, actorul a fost surprins când adormise în timpul unei plimbări cu barca în Paris, unde cei doi și-au petrecut vacanța împreună cu familia.

În fotografii, Ben părea să tragă un pui de somn în timp ce se plimba pe râul Sena. Alături de soția sa, starul a fost însoțit de copiii săi Violet, 16 ani, și Seraphina, 13 ani – pe care îi are cu fosta soție, Jennifer Garner, și de gemenii de 14 ani ai lui J.Lo, Max și Emme – pe care îi are cu fostul soț, Marc Anthony.

Proaspeții căsătoriți au plecat în Paris la începutul acestei săptămâni. În timp ce un martor ocular a declarat în exclusivitate pentru E! News că Jennifer se afla în Franța din motive legate de serviciu, acest lucru nu i-a împiedicat pe cei doi membri ai familiei să viziteze unele dintre cele mai bune locuri din oraș.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Un martor ocular a declarat pentru E! News că Jennifer, în vârstă de 52 de ani, și Ben, de 49 de ani, Emme și Seraphina au fost văzuți la magazinele din Marais pe 22 iulie.

Ben și J.Lo se țineau de mână și se uitau unul la celălalt cu adorare, a spus martorul ocular, adăugând că copiii lor par a fi cei mai buni prieteni și se țineau de mână și chicoteau. Martorul ocular a mai precizat că au vizitat, de asemenea, Muzeul d’Orsay și grădinile de lângă Palatul Élysée, unde cuplul s-a furișat pentru a petrece puțin timp singuri.

Un alt martor ocular, care a văzut cuplul în timpul excursiei lor la Muzeul d’Orsay, a observat, de asemenea, cât de îndrăgostiți păreau, adăugând că Jennifer strălucea. Pe 17 iulie, Jennifer a împărtășit fanilor ei vestea că ea și Ben s-au căsătorit – la două decenii după ce s-au întâlnit pentru prima dată – și a reflectat asupra zilei speciale

Iubirea este frumoasă, a scris ea în buletinul său informativ. Dragostea este bună. Și se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare. Exact ceea ce ne-am dorit.