• Beyoncè a prezentat o serie de CD-uri în ediție limitată cu fotografii alternative pe copertă.
  • Proiectul de muzică country este mult-așteptatul Act II” al albumului ei Renaissance” din 2022.
  • Acesta va fi lansat pe 29 martie.

Viitorul album al lui Beyoncé se va intitula Cowboy Carter”. Proiectul de muzică country este mult-așteptatul Act II” al albumului ei Renaissance” din 2022 și va fi lansat pe 29 martie, anunță Variety.

Beyoncé a lansat deja o pereche de single-uri pentru proiectul care urmează să apară: 16 Carriages” și Texas Hold ‘Em”, liderul clasamentului Hot 100. Acesta din urmă a devenit primul single country nr. 1 al lui Beyoncé în SUA și a făcut-o prima femeie de culoare care a condus vreodată această listă.

Pagina de start a site-ului lui Beyoncé prezintă o fotografie a unei șei de cal cu o eșarfă roșie, albă și albastră pe care scrie Country Carter”. Beyoncè a prezentat o serie de CD-uri în ediție limitată cu fotografii alternative pe copertă în care este expusă jumătate din chipul ei, alături de patru variante de vinil în culorile roșu, alb, albastru și negru. Edițiile box set includ o piesă bonus și tricouri cu titlul albumului inscripționat pe piept.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Fanii au așteptat cu nerăbdare un nou proiect al lui Beyoncé, care a lansat inițial Renaissance” în 2022. La vremea respectivă, ea a dezvăluit că albumul va fi primul dintr-un proiect în trei acte”. Au circulat zvonuri potrivit cărora ea a înregistrat atât cântece dance, cât și country pentru acest set, și nu era clar dacă acestea din urmă vor fi incluse în Renaissance” sau ca album separat. Prima tranșă a sfârșit prin a extrage foarte mult din muzica dance și house, aducând un omagiu comunității negre queer și culturii de club.

Citește și