• Beyonce deține o avere netă de 800 de milioane de dolari, potrivit estimărilor Forbes.
  • În iunie, Beyoncé era pe locul 48 pe lista anuală a celor mai bogate femei din America.
  • Turneu său, Renaissance World Tour i-ar fi adus peste 300 de milioane de dolari.

Beyonce deține o avere netă de 800 de milioane de dolari, potrivit estimărilor Forbes. În luna iunie, Beyoncé s-a clasat pe locul 48 pe lista anuală a Forbes a celor mai bogate femei din America, cu o avere netă de 540 de milioane de dolari.

Creșterea spectaculoasă a averii sale ar fi datorată turneului său, Renaissance World Tour, care i-a adus
încasări de peste 300 de milioane de dolari.

„Beyonce este un personaj foarte interesant. O mare parte din ea se bazează pe teancul de bani pe care și l-a făcut, după cum ați menționat, de-a lungul deceniilor în industria de divertisment. Aproximativ 300 de milioane din cele 800 de milioane reprezintă valoarea estimată a catalogului ei muzical. Sursele mi-au spus că, în cazul în care se va decide vreodată să vândă, fie că este vorba de publicații sau de catalogul de înregistrări, indiferent de artistul pe care îl are, oamenii ar fi licitat ca nebunii”, a explicat Marisa Dellato, editor Forbes.

Recomandări

CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE
ANGELINA JOLIE, ACUZATĂ CĂ I-A ÎNDEPĂRTAT PE COPII DE BRAD PITT
PROTESTE LA EUROVISION
GRETA THUNBERG SE ALĂTURĂ PROTESTELOR
ZELENSKI DEMITE PE BANDĂ RULANTĂ

Restul averii sale nete este alcătuit din activele personale pe care le împarte cu soțul ei miliardar, Jay-Z, precum și din afacerile pe care le deține prin intermediul Parkwood Entertainment, pe care a fondat-o în 2010.

Citește și