• Beyoncé a strălucit în premiera filmului concert „The Eras Tour” al lui Taylor Swift în octombrie.
  • Taylor Swift a făcut un zbor special până la Londra pentru premiera mondială a filmului „Renaissance” al lui Beyoncé, impresionând cu o rochie Balmain argintie și un stil Old Hollywood.
  • Beyoncé a renunțat la argintiu în favoarea unui palton negru strălucitor la evenimentul londonez, pozând alături de fiica sa, Blue Ivy Carter.

În octombrie, Beyoncé a strălucit în premiera filmului concert „The Eras Tour” al lui Taylor Swift. Artista i-a întors favoarea și a făcut un zbor special până la Londra pentru premiera mondială a filmului mult așteptat „Renaissance” al lui Beyoncé.

Taylor Swift, apariție sexy la premiera „Renaissance”

Pentru evenimentul londonez, Taylor Swift a impresionat purtând o rochie Balmain argintie cu paiete și bretele subțiri, aducând un omagiu esteticii cromatice și de oglindă a universului Renaissance. Cu valuri luxuriante în stil Old Hollywood, machiajul ei cat eye și buzele roșii, Swift a fost cu adevărat uluitoare. Și nu a uitat să-și împărtășească strălucirea cu fanii, oprindu-se pentru câteva fotografii pe covorul roșu.

Ce a purtat Beyoncé la propria sa premieră

În schimb, Beyoncé a ales să renunțe la argintiu pentru un palton negru strălucitor purtat peste un body, cu părul ei blond platinat, aranjat într-o coafură cu jumătăți. Deși a sărit peste covorul roșu la premiera din Los Angeles, Beyoncé a fost regina absolută la Londra. Ea a pozat cu fiica sa, Blue Ivy Carter, care a purtat o rochie neagră cu un umăr descoperit și ochelari de soare. Taylor Swift a lăudat-o pe Beyoncé pentru „generozitatea spiritului său, rezistența și versatilitatea”, subliniind că a fost o sursă constantă de inspirație. Beyoncé a fost o adevărată lumină călăuzitoare în industrie, iar apariția ei a adus o aură de basm serii: „Când reginele se întâlnesc, totul devine epic!”.

Recomandări

ATENȚIE, CIP DEFECT
ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
COMPANIILE RESIMT SCĂDERI DUPĂ PANDEMIE
PROFESORII VOR LUCRA CU A.I.

Citește și