• Taylor Swift a primit titlul de cel mai bun artist.
  • Cântăreața a bifat încă 10 noi titluri, la ediția 2023 Billboard Music Awards.
  • Reinnasance”, a lui Beyonce, a fost desemnat cel mai bun turneu R&B.

Taylor Swift câștigă din nou la Billboard Music Awards. Artista, cunoscută pentru piesele sale country și folk, se mândrește cu alte 10 titluri, inclusiv titlul cel mare pentru cel mai bun artist.

Cântăreața a fost votată, de asemenea, pentru cea mai bună artistă feminină, cel mai bun artist în top Billboard 200, cel mai bun compozitor în topHot 100, cel mai bun artist Radio Songs, cel mai bun artist Song Sales, cel mai bun artist Billboard Global 200, cel mai bun artist Billboard Global Excl. U.S. și cel mai bun artist country. Melodia sa „Anti-Hero” a fost premiată pentru cel mai bine vândută melodie.

În luna octombrie, Taylor Swift era finalistă în 20 de categorii.

Recomandări

SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN CHINA
SPACEY NEAGĂ NOILE ACUZAȚII
A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ

„Ei bine, acest lucru este ireal. Faptul că voi mi-ați acordat 10 premii Billboard – mă adresez în special fanilor. Nimic din toate astea nu se poate întâmpla fără voi. Billboard-urile se bazează pe ceea ce ascultați și pe ceea ce vă pasionează, iar eu sunt atât de onorată că anul acesta ați făcut ca turneul The Eras Tour să fie atât de magic. Ați mers și ați văzut filmul, v-a păsat de reînregistrările mele. Pur și simplu vă iubesc atât de mult!”, a declarat Swift în cadrul evenimentului.

Rapperul de origine canadiană, Drake, a fost desemnat câștigător de 3 ori la categoriile Top Rap Artist, Top Rap Male Artist și Top Rap Touring Artist.

The Weeknd a primit cele mai multe nominalizări pentru cel mai bun artist de sex masculin R&B și pentru cea mai bună colaborare, alături de Metro Boomin și 21 Savage pentru piesa „Creepin`”. Nicki Minaj a fost premiată pentru Top Rap Female Artist.

„Le mulțumesc celor de la Billboard Music Awards care mi-au oferit premiul pentru cea mai bună voce rap feminină a anului 2023. Barbs, sunteți minunață, vă apreciezi atât de mult și de abia aștept să împărtășesc cu voi momente de la ziua mea de naștere!”, a declarat Nikki.

„Reinnasence” a lui Beyonce a fost desemnat cel mai bun turneu R&B. De asemenea, artista a câștigat la categoriile The Best Dance/Electronic Artist și The Best Dance/Electronic Album.

David Guetta & Bebe Rexha au fost câștigătoriiThe Best Dance/Electronic Song cu piesa în colaborare,
„I’m Good (Blue)”, pe care artista a interpretat-o în cadrul ceremoniei.

Mariah Carey a primit premiul Chart Achievement pentru noua versiune a nelipsitei piese de sărbători „All I Want For Christmas Is You”.

„Vă mulțumesc foarte mult! Vreau să spun doar că Billboard face o parte integrantă din viața mea de foarte mult timp”, a declarat Mariah Carey în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor.

Citește și