• Actrița a interpretat-o pe sora mai mică a vrăjitorului Ron Weasley, Ginny.
  • Felicitări amândurora! Atât de emoționant”, a scris Scarlett Hefner, starul din Harry Potter.
  • Actorul Erin Moriarty a scris: Vă iubesc atât de mult pe amândoi”.

Actrița din Harry Potter, Bonnie Wright, a anunțat că ea și soțul ei, Andrew Lococo, așteaptă primul lor copil, scrie The Independent.

Actrița, care a interpretat-o pe sora mai mică a vrăjitorului Ron Weasley, Ginny, în filmele din Harry Potter, a intrat pe Instagram pentru a împărtăși o fotografie în care apare alături de soțul ei. Ea și-a exprimat entuziasmul față de această veste printr-un mesaj scris.

View this post on Instagram

A post shared by BONNIE WRIGHT (@thisisbwright)

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Vom avea un copil! Atât de entuziasmată să împart acest tărâm frumos cu ei”, a scris ea. Ce călătorie sălbatică și plină de umilință este sarcina, transformându-se pentru a face loc unei noi vieți”. Ea a făcut aluzie la data la care va naște și a recunoscut cât de încântată este să devină mamă.

Andrew și cu mine abia așteptăm să ne cunoaștem bebelușul mai târziu în acest an și să devenim părinți”, a adăugat ea, alături de un emoji cu curcubeu. Se simte ca și cum ar veni să ne salute în micul glob de curcubeu de pe burta mea”. În comentarii, multe vedete i-au felicitat pe viitorii părinți.

Felicitări amândurora! Atât de emoționant”, a scris Scarlett Hefner, starul din Harry Potter, în timp ce James Phelps, care l-a interpretat pe Fred Weasley în franciza cinematografică, a adăugat: Felicitări”.

Actorul Erin Moriarty a scris: Vă iubesc atât de mult pe amândoi”. Wright și Lococo au anunțat pentru prima dată că s-au căsătorit în martie 2022, când actorul a împărtășit o fotografie cu verighetele lor pe Instagram. Ieri a fost cea mai bună zi din viața mea”, a scris în legendă la acea vreme. Mulțumesc soțului meu!!!”

În timpul unui interviu cu Brides luna trecută, Wright a împărtășit mai multe detalii despre ziua cea mare, care a avut loc pe 19 martie 2022 la o fermă din California. Ceremonia în aer liber a avut loc printre rânduri de legume în creștere” și a inclus 110 invitați.

Citește și