• Concertul de duminică, 7 mai, va avea loc în incinta Castelului Windsor.
  • Ultimele nume se alătură unui program care îi include deja pe Take That, Katy Perry și Lionel Richie.
  • Au mai fost adăugate la program Paloma Faith, Olly Murs, chitaristul rock veteran Steve Winwood, Nicole Scherzinger de la Pussycat Dolls.

Actorul Tom Cruise și Dame Joan Collins au fost anunțați ca fiind unele dintre cele mai recente vedete care vor participa la Concertul Încoronării din 7 mai, scrie BBC. Aventurierul Bear Grylls și Sir Tom Jones li se vor alătura în scenete preînregistrate pentru a sărbători încoronarea regelui și a reginei consort.

De asemenea, au fost publicate noi fotografii cu Charles și Camilla. Fotografiile au fost realizate de Hugo Burnand, care a fost fotograful oficial la nunta lor din 2005. într-o imagine, cei doi stau împreună în timp ce pozează în ținute albastre, iar în celelalte două stau separat pe scaune albastre și aurii.

Fotografiile au fost făcute luna trecută în Blue Drawing Room de la Palatul Buckingham. Concertul Încoronării de duminică, 7 mai, va avea loc în incinta Castelului Windsor, în fața unei mulțimi de 20.000 de spectatori – și va fi difuzat pe posturile de radio și televiziune ale BBC.Alte nume vor apărea în scenete preînregistrate care vor dezvălui fapte puțin cunoscute despre monarh – inclusiv fostul profesionist de la Strictly Come Dancing, Oti Mabuse.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Winnie the Pooh își va face o apariție care ar putea fi la fel de importantă ca cea de la Platinum Party At The Palace din 2022, unde regretata regină a servit ceaiul împreună cu Paddington Bear. Ultimele nume se alătură unui program care îi include deja pe Take That, Katy Perry și Lionel Richie, precum și pe cei de muzică clasică, printre care Andrea Bocelli și bas-baritonul galez Sir Bryn Terfel.

De asemenea, au mai fost adăugate la program Paloma Faith, Olly Murs, chitaristul rock veteran Steve Winwood, Nicole Scherzinger de la Pussycat Dolls și pianistul chinez Lang Lang, alături de cântăreața și compozitoarea nigeriană Tiwa Savage, DJ-ul Pete Tong cu proiectul său Ibiza Classics și adolescenta câștigătoare a show-ului de talente The Piano TV, Lucy.

Citește și