• Pierce Brosnan și Keely au cumpărat terenul de pe plajă în 2000.
  • Interiorul este spectaculos și are o bucătărie gourmet cu șemineu.
  • Există un living în plan deschis, cu podele din lemn de esență tare.

Pierce Brosnan își petrece cea mai mare parte a timpului în casa sa de lux din Hawaii, alături de soția sa Keely Shaye Smith, dar cuplul deține și un apartament impresionant în Malibu, în valoare de 100 de milioane de dolari, scrie Hello Magazine.

Pierce Brosnan și Keely au cumpărat terenul de pe plajă în 2000 și au construit un complex de aproape 13.000 de metri pătrați pe proprietate, înainte de a petrece 10 ani transformându-l într-un paradis maiestuos pe care l-au numit Orchid House.

Deși au listat casa anul trecut, potrivit toptenrealestatedeals.com, în prezent se crede că aceasta se află încă în posesia lor și nu este greu de înțeles de ce se chinuie să renunțe la ea. Casa cu cinci dormitoare și 14 băi are o terasă mare deschisă pentru divertisment și o zonă de living și de luat masa separată, cu bariere de protecție împotriva vântului, dacă este nevoie.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Bucătăria

Interiorul este spectaculos și are o bucătărie gourmet cu șemineu și aparate de ultimă generație, o cămară și un depozit de vinuri personalizat. Există, de asemenea, o sală de mese cu șemineu.

Sufrageria

Există, de asemenea, un living în plan deschis, cu podele din lemn de esență tare, perne din catifea pe mobilier alb cu feronerie aurie și o măsuță de cafea imensă în centrul camerei, așezată pe un covor antic.

Spațiul exterior

Nivelul inferior al casei duce direct la o zonă în aer liber cu o groapă de foc care oferă mai multe opțiuni de ședere pentru a lua masa în aer liber sau pentru a se bucura de soare.

Piscina

O piscină cu apă sărată se află în fața unei case de oaspeți cu două etaje, iar peisajul înconjurător are palmieri, flori tropicale parfumate și o potecă spre plaja de nisip.

Citește și