• William și Kate s-au căsătorit în 2011 la Westminster Abbey.
  • Rochia ei a fost acoperită cu dantelă realizată manual, creată de Școala Regală de Lucru de Ac.
  • Voalul lui Kate a fost, de asemenea, realizat cu flori brodate manual.

Prințul William și prințesa Kate nu puteau să pară mai îndrăgostiți decât într-o nouă fotografie împărtășită sâmbătă pentru a marca cea de-a 12-a aniversare a nunții lor, scrie Hello Magazine.

Fotografia a fost distribuită pe canalele oficiale de socializare ale Prințului și Prințesei de Wales și îi arată pe cei doi soți îmbrățișați și mergând la o plimbare cu bicicleta în mediul rural. Kate poartă o pereche de blugi albastru închis și o bluză albă elegantă. Prințul William a purtat o cămașă Ralph Lauren într-o nuanță de albastru marin, în perfectă concordanță cu nuanțele nautice ale lui Kate. Prințul a optat, de asemenea, pentru o pereche de blugi.

Deși aceasta este o fotografie nouă a cuplului regal, observatorii regali le pot recunoaște ținuta de pe felicitarea de Crăciun din 2022, în care au fost văzuți mergând alături de cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte, ținându-se de mână, la o plimbare la țară. William și Kate s-au căsătorit în 2011 la Westminster Abbey. Conducerea slujbei a fost asigurată de decanul de la Westminster, foarte reverendul Dr. John Hall, iar căsătoria cuplului a fost oficiată de arhiepiscopul de Canterbury, Dr. Rowan Williams.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Kate a arătat impecabil pentru ziua cea mare într-o rochie de mireasă Alexander McQueen cu mâneci lungi din dantelă, un decolteu în V. Rochia ei a fost acoperită cu dantelă realizată manual, creată de Școala Regală de Lucru de Ac. Cea mai tânără dantelăriță din echipă avea 19 ani la momentul respectiv. Voalul lui Kate a fost, de asemenea, realizat cu flori brodate manual și ținut la locul lui de o tiară cu aureolă Cartier.

Citește și