• David Beckham a declarat că stă treaz ore întregi după ce familia sa doarme pentru a curăța în detaliu părți ale casei lor.
  • Beckham a dezvăluit că animalul său de casă” este ceara de lumânări care persistă.
  • El a mai spus că se simte obligat” să facă treburile plictisitoare.

David Beckham se destăinuie despre modul obositor” în care tulburarea sa obsesiv-compulsivă (TOC) îi afectează familia, relatează People.

Într-un viitor documentar Netflix care va prezenta cronica carierei starului de fotbal, The Guardian a relatat că David Beckham, în vârstă de 47 de ani, a declarat că stă treaz ore întregi după ce familia sa doarme pentru a curăța în detaliu părți ale casei lor.

Faptul că, atunci când toată lumea este în pat, mă duc apoi în jur, curăț lumânările, aprind luminile la setarea corectă, mă asigur că peste tot este ordine. Urăsc să cobor dimineața și să văd că sunt cești și farfurii și boluri”, a declarat Beckham, potrivit publicației.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Beckham a dezvăluit că animalul său de casă” este ceara de lumânări care persistă. Iau ceara de lumânare, curăț geamurile, acesta este animalul meu de casă, fumul din jurul interiorului unei lumânări”, a împărtășit el. Știu, este ciudat.” Potrivit The Guardian, Beckham s-a gândit dacă soția sa, Victoria, apreciază sau nu rezultatele tulburării sale.

Îl curăț atât de bine, încât nu sunt sigur că este de fapt apreciat atât de mult de soția mea, cu toată sinceritatea”, a spus Beckham în timp ce camerele de filmat de la Netflix rulau. The Outlet a relatat că Victoria, în vârstă de 49 de ani, a spus echipei de producție că soțul ei este apreciat” și atât de perfect” după ce sportivul și-a împărtășit îngrijorarea.

Cei doi – care sunt căsătoriți din 1999 – sunt părinții fiilor Brooklyn, 23 de ani, Romeo, 20 de ani, și Cruz, 17 ani, și ai fiicei Harper, în vârstă de 11 ani.

Beckham a mai spus că se simte obligat” să facă treburile plictisitoare, în ciuda a cât de obositoare” pot fi acestea pentru el. Tulburarea obsesiv-compulsivă, potrivit Fundației Internaționale OCD, apare atunci când o persoană este prinsă într-un ciclu de obsesii și compulsii” care pot declanșa gânduri sau acțiuni intruzive.

Citește și