• Fostul fotbalist, David Beckham, a fost arătat la ,,bătrânețe” într-o campanie împotriva malariei pe Instagram.
  • Campania evidențiază modul în care această boală le poate răpi oamenilor șansa de a îmbătrâni.
  • „Nu ne puteți lua viitorul”, a declarat David Beckham, în vârstă de 47 de ani.

David Beckham a fost reprezentat la bătrânețe de A.I, în videoclipul unei campanii împotriva malariei, care evidențiază modul în care această boală le poate răpi oamenilor șansa de a îmbătrâni. Fostul fotbalist, în vârstă de 47 de ani, apare în videoclip cu părul cărunt, barbă și riduri: „Malaria, nu te vom lăsa să ne răpești viitorul”, au fost spusele lui, scrie Daily Mail.

Sportivul a fost apoi transformat în felul în care arată astăzi. Beckham a vorbit cu oamenii de știință în timp ce le spunea telespectatorilor că „oamenii trebuie să se ridice și să ia aminte” la această boală. El a spus: „Există o modalitate de a vindeca această boală. Liderii mondiali au puterea și responsabilitatea de a face schimbări. Malaria, ți-ai găsit perechea!”.

El a purtat un pulover negru, pe care l-a asortat cu o pereche de pantaloni în aceeași culoare, în timp ce ținea în mână o placă de clipuri într-un alt videoclip. Fostul fotbalist englez zâmbea în timp ce își arăta abilitățile sale cu mingea în studio, spunându-le telespectatorilor „nu putem renunța”. David apare în clip pe fundal alb, înconjurat de sute de „țânțari”.

Recomandări

VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?

Potrivit NHS, malaria este cauzată de mușcătura unui țânțar infectat. Poate fi nevoie de o singură mușcătură pentru ca cineva să se contamineze. Boala ucide peste 600.000 de persoane în fiecare an, majoritatea copii din Africa.

El a scris: „Malaria, ți-ai găsit perechea. Sunt mândru să fac parte din mișcarea @zeromalaria pentru a pune capăt acestei boli într-o generație. Aceasta este o luptă pe care o putem câștiga, trebuie să investim în știință, inovație și instrumente pentru a ajunge la malaria zero în timpul vieții noastre și pentru a salva milioane de vieți”.

Citește și