• Rizz” este un instrument de dating care folosește Inteligența Artificială și care generează răspunsuri personalizate cu ajutorul unei capturi de ecran de pe chat.
  • A fost creat de patru studenți care se vor să „converseze cu oamenii”.
  • Aplicația se numără printre numeroasele noi instrumente de dating cu inteligență artificială care urmăresc să simplifice întâlnirile moderne.

Există câte un instrument de Inteligență Artificială pentru aproape orice la care te-ai fi putut gândi, de la participarea la întâlniri virtuale în numele tău și până la generarea de imagini unice și redactarea de eseuri.

Pe 12 ianuarie, anul acesta, un grup de studenți a lansat „Rizz”, un asistent de întâlniri care utilizează Inteligența Artificială. Acesta este disponibil pentru descărcare pe App Store și Google Playstore. Aplicația are acum peste 130.000 de utilizatori, după ce a devenit virală pe rețelele sociale, potrivit Insider.

Prin încărcarea unei capturi de ecran a unei conversații, noua aplicație îți va genera câteva răspunsuri personalizate din care poți alege. Pentru a o testa, agenția Insider a încărcat o captură de ecran cu mesajul: „Cred că am mâncat în același loc”. „Rizz” a continuat să genereze „Același loc? Oh, chiar așa? Poate că am mâncat din aceeași farfurie, așa cum urmează să facem într-o zi”. Cei patru creatori sunt specializați în informatică și „stau în camerele lor toată ziua ca să codifice”, potrivit The Washington Post, care îl citează pe unul dintre tineri.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM

Dorința lor de a încerca să discute cu cât mai mulți oamenii a fost cea care i-a inspirat să creeze aplicația. „Motivul pentru care am creat această aplicație este că experimentăm durerea de a nu ști pe deplin cum să conversăm cu oamenii”, a declarat Zhang, unul dintre fondatori. De asemenea, Zhang a anunțat recent lansarea unui alt produs de inteligență artificială, wyd.ai – un „prieten empatic de inteligență artificială” care „sună ciudat de uman și își amintește conversațiile anterioare pe care le-a avut cu tine”, conform postării sale pe Linkedin.

„Rizz” se numără printre multe alte instrumente de dating bazate pe Inteligență Artificială care își propun să ajute la întâlnirile moderne. „Keys A.I” este un program similar, care analizează capturi de ecran și ajută la „spargerea gheții cu ajutorul unor elemente de pornire a conversației A.I”. Între timp, „YourMove AI” este un alt asistent A.I pentru mesaje text care generează răspunsuri cochete cu un mesaj text de probă sau o captură de ecran.

Citește și