• Daniel a fost văzut purtând o mască și o șapcă de baseball în timp ce împingea un cărucior albastru, el purtând un hanorac și blugi gri.
  • Erin, în vârstă de 38 de ani, a păstrat, de asemenea, o ținută informală, purtând blugi și o haină verde.
  • Cuplul și-a păstrat relația destul de discretă de când s-au întâlnit pentru prima dată în 2012.

Daniel Radcliff și partenera sa, Erin Darke, au întâmpinat primul lor copil împreună, scrie Daily Record. Actorul în vârstă de 33 de ani și iubita sa, actrița Erin, au fost fotografiați luni în timp ce se plimbau cu bebelușul lor nou-născut prin New York City.

Daniel a fost văzut purtând o mască și o șapcă de baseball în timp ce împingea un cărucior albastru, el purtând un hanorac și blugi gri. Erin, în vârstă de 38 de ani, a păstrat o ținută informală, purtând blugi și o haină verde, precum și o mască care era sprijinită sub bărbie. Cuplul și-a păstrat relația destul de discretă de când s-au întâlnit pentru prima dată în 2012 pe platoul de filmare al filmului Kill Your Darlings, iar la începutul acestui an au confirmat că așteaptă un copil.

O sursă apropiată cuplului a declarat în martie: Daniel și Erin nu ar putea fi mai fericiți să aștepte un copil. Sunt absolut încântați și abia așteaptă să devină o familie de trei persoane. Recent, ei le-au spus familiilor și prietenilor lor. Este un moment incredibil de emoționant”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Daniel, în vârstă de 33 de ani, a devenit celebru ca un copil-vedetă la doar 12 ani, în rolul vrăjitorului Harry în franciza cinematografică de miliarde de lire sterline, creată pentru prima dată de JK Rowling. Actorul a declarat anul trecut revistei Newsweek: Vreau ca copiii mei – dacă și când vor exista – mi-ar plăcea ca ei să fie în jurul platourilor de filmare. Un vis ar fi ca ei să vină pe un platou de filmare și să spună: Doamne, știi, mi-ar plăcea să fiu în departamentul artistic, mi-ar plăcea să fiu ceva în echipă”.

Nu mi-aș dori faimă pentru copilul meu. Platourile de filmare sunt locuri minunate. De multe ori poate fi minunat pentru copii, dar partea de faimă este cea care trebuie evitată cu orice preț”, a spus Daniel Radcliffe.

În 2020, Daniel a spus despre întâlnirea dintre el și Erin pe un platou de filmare: Va fi o poveste pe cinste pe care să le-o spunem copiilor noștri într-o zi, personajele noastre se întâlnesc și flirtează unul cu celălalt, așa că există acest fel de înregistrare a faptului că ne-am întâlnit pentru prima dată.”

Citește și