• Victoria Beckham împlinit 49 de ani.
  • Victoria Beckham a cunoscut succesul internaţional odată cu intrarea în trupa Spice Girls.
  • Stilul vestimentar al Victoriei Beckham este departe de apogeul Spice Girls din anii ’90.

Iconul modei și fosta Spice Girl Victoria Beckham împlinit astăzi 49 de ani, scrie The Independent.

Victoria Caroline Adams s-a născut pe 17 aprilie 1974 la Spitalul Prințesa Alexandra din Harlow, Essex și a crescut în Goffs Oak, Hertfordshire, fiind primul dintre cei trei copii ai lui Jacqueline Doreen, o fostă funcționară de asigurări și coafeză şi Anthony William Adams, un fost inginer electronist.

A cunoscut succesul internaţional odată cu intrarea în trupa Spice Girls, făcând istorie în lumea muzicii pop. Revista britanică Top of the Pops a numit-o ,,Posh Spice” , iar după destrămarea formaţiei, a urmat o carieră solo.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Astăzi, stilul caracteristic al Victoriei Beckham este departe de perioada de glorie a Spice Girls din anii ’90 – prin intermediul brandului său de modă omonim, ea este cunoscută pentru ținutele sale elegante.

Cu toate acestea, stilul celebru al lui ,,Posh Spice” – care era cunoscută ca fiind cea mai la modă din grup – încă mai iese la iveală din când în când.

Look-uri din piele

Beckham încă alege să poarte multă îmbrăcăminte din piele de culoare neagră, inclusiv pantaloni, fuste și rochii, dar nu se teme să adauge și puțină culoare în outfiturile sale.

Rochii mini negre

Unul dintre cele mai memorabile și iconice look-uri ale Victoriei a fost reprezentat de o rochie mini neagră, strâmtă pe corp, care a devenit un simbol al stilului său. Și este un element la care Victoria Beckham din prezent revine mereu și mereu.

Un pic de strălucire

Deși Beckham a adoptat un stil predominant monocromatic în perioada Spice Girls, sclipiciul a avut un rol important în multe dintre ținutele sale de spectacol.

Unul dintre cele mai memorabile obiecte vestimentare purtate de Beckham în prezent este rochia argintie de la propriul brand, pe care a purtat-o la nunta fiului său, Brooklyn, cu Nicola Peltz în 2022.

Costume

,,Posh Spice” , în perioada când era actriță, prefera să poarte fuste mini mai des decât pantaloni. Totuși, nu s-a ferit complet de ei, un moment memorabil fiind atunci când grupul Spice Girls a purtat costume asortate cu dungi la premiera filmului Spice World în 1997.

Aparent, aceasta a fost scânteia care a aprins pasiunea pentru croitorie în Beckham, pe care ulterior a transformat-o în elementul central al brandului său de modă actual. Brandul ei este recunoscut pentru costumele elegante și sofisticate.

Denim

Estetica adoptată de ,,Posh Spice” nu era timidă sau retrasă, ci în schimb era despre exces. Ea prefera fuste scurte, rochii strâmte și tocuri înalte, și atunci când purta denim, acesta era întotdeauna parte a unui look complet, nu doar o simplă pereche de blugi.

Abordarea Victoriei față de denim a evoluat. Îi place în continuare, dar a luat o turnură mai sofisticată: gândește-te la blugi simpli, cu picior drept sau evazați, cu o cămașă elegantă.

Citește și:

FOTO. Prima femeie director de la un centru NASA refuză să jure pe Biblie

Regele Charles al III-lea este mai bogat decât a fost Regina Elisabeta a II-a. Averea lui o depășește pe cea a soților Beckham

Un vas de război american navighează prin strâmtoarea Taiwan la câteva zile după exercițiile Chinei