• Filmul Disney de acțiune și aventură Indiana Jones and the Dial of Destiny” a coborât pe locul 2 în al doilea weekend de la lansare.
  • Vânzările de bilete pentru Indiana Jones” au scăzut cu 56% față de weekendul de lansare.
  • The Red Door” s-a conectat și la box office-ul internațional cu 31,4 milioane de dolari.

Indiana Jones a avut o domnie de scurtă durată în box office. Filmul Disney de acțiune și aventură Indiana Jones and the Dial of Destiny” a coborât pe locul 2 în al doilea weekend de la lansare, cu încasări de 26,5 milioane de dolari în 4.600 de cinematografe nord-americane. Acesta a fost detronat de horror-thriller-ul Insidious: The Red Door” de la Sony, care a depășit așteptările cu un debut de 32,6 milioane de dolari din 3.188 de săli, informează Variety.

Vânzările de bilete pentru Indiana Jones”, al cincilea și ultimul episod în care joacă Harrison Ford în rolul aventurierului spadasin, au scăzut cu 56% față de weekendul de lansare de 60 de milioane de dolari, continuând nenorocirile din cinematografe pentru filmul cu un buget de aproape 300 de milioane de dolari.

Dial of Destiny” a adăugat 31,8 milioane de dolari în box office-ul internațional, ducând vânzările de bilete la nivel mondial la 247,9 milioane de dolari. Filmul are un drum lung și sinuos pentru a ieși de pe roșu, cel puțin în ceea ce privește încasările. Realizarea celui de-al cincilea film Insidious” a costat doar 16 milioane de dolari, așa că deja culege roade mari în box office-ul său.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
HARRY POTTER DAY
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI

Acest lucru îmbunătățește startul predecesorului său, The Last Key” din 2018, care s-a deschis cu 29 de milioane de dolari și și-a încheiat parcursul cu 67 de dolari pe plan intern și 167 de milioane de dolari la nivel global. De asemenea, acesta marchează al doilea cel mai bun debut al francizei, după Insidious: Chapter 2″ din 2013, cu 40 de milioane de dolari.

The Red Door” s-a conectat și la box office-ul internațional cu 31,4 milioane de dolari, clasându-se ca fiind cea mai mare deschidere peste hotare pentru un film de groază în vremuri de pandemie. La ratele de schimb actuale, Sony susține că filmul se află cu 27% înaintea lui Insidious: The Last Key”, precum și cu 58% înaintea lui Evil Dead Rise” și cu 30% înaintea lui Scream VI”, alte două lansări horror recente. Până în prezent, Insidious 5″ a generat 64 de milioane de dolari la nivel mondial.

Citește și