• The Marvels” este regizat de Nia DaCosta și îi are ca protagoniști pe Larson, Teyonah Parris și Iman Vellani.
  • Filmul este continuarea blockbusterului de miliarde de dolari din 2019 Captain Marvel”.
  • Este o prăbușire fără precedent a box office-ului Marvel”, a declarat David A. Gross.

Universul Cinematografic Marvel al Disney nu mai este o franciză de box-office blindată. Acest lucru este clar după ce „The Marvels” a eșuat cu 47 de milioane de dolari în weekendul de deschidere, reușind cel mai prost debut din istoria MCU, scrie Variety.

Urmările inițiale se apropiau mai mult de 75-80 de milioane de dolari, dar aceste proiecții s-au redus dramatic în ultimele săptămâni la 60-65 de milioane de dolari. Cu un buzz prost și cu actori precum Brie Larson care nu au putut promova filmul din cauza grevei, The Marvels” nu a reușit nici măcar să egaleze acele estimări dezamăgitoare.

Este o prăbușire fără precedent a box office-ului Marvel”, a declarat David A. Gross, care conduce firma de consultanță cinematografică Franchise Entertainment Research.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ

The Marvels”, regizat de Nia DaCosta și avându-i ca protagoniști pe Larson, Teyonah Parris și Iman Vellani, este continuarea blockbusterului de miliarde de dolari din 2019 Captain Marvel”. Filmul de urmărire nu s-a apropiat nici pe departe de debutul eroic de 153 de milioane de dolari al predecesorului său. Cu toate acestea, Captain Marvel” a fost lansat în mod avantajos între două dintre cele mai mari filme din toate timpurile, Avengers” din 2018: Războiul Infinitului” și Răzbunătorii” din 2019: Endgame”, ceea ce a făcut ca acesta să fie vizionat la întâlnire pentru fanii benzilor desenate.

Citește și