• Premiile Brit Awards 2024 marchează o călătorie incredibilă pentru Raye, care a câștigat cele mai multe premii.
  • „Pur și simplu nu înțelegeți ce înseamnă asta pentru mine.”
  • Kylie Minogue a câștigat premiul de Global Icon.

Raye a doborât recordul pentru cele mai multe premii Brit Awards câștigate într-un singur an – luând acasă șase premii, inclusiv cel mai bun cântec, cel mai bun artist și cel mai bun album, scrie Sky News.

Vedeta a fost vizibil emoționată în timp ce a ridicat statueta pentru cel mai bun album pentru debutul ei, My 21st Century Blues, spunând: „Pur și simplu nu înțelegeți ce înseamnă asta pentru mine.” Pe scenă i s-a alăturat bunica ei, Agatha, și și-a cerut scuze în timp ce a izbucnit în lacrimi.

Vedeta a spus mulțimii că numele ei mijlociu este, de asemenea, Agatha, și a adăugat: „Bunica mea este trează până la 3 dimineața rugându-se pentru mine și pentru frumoasele mele surori.”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Raye, în vârstă de 26 de ani, a câștigat, de asemenea, premiile pentru cel mai bun act R&B, cel mai bun artist nou și compozitorul anului și a interpretat în timpul spectacolului melodiile Ice Cream Man și Escapism.

Înainte, recordul pentru cele mai multe premii Brit câștigate într-o singură seară era de patru, deținut de Harry Styles, Adele și Blur – dar acest record a fost doborât.

A ajuns în fruntea topurilor la începutul anului 2023 și a fost, de asemenea, nominalizată pentru prestigiosul Mercury Prize anul trecut. Raye a pierdut doar un singur premiu – cel mai bun act pop, care a mers la Dua Lipa.

Spectacolul a fost încheiat de Kylie Minogue, care a interpretat hiturile sale, începând cu Padam Padam, un hit al anului 2023, și incluzând Can’t Get You Out Of My Head, Love At First Sight și All The Lovers.

Premiul de Global Icon a fost anunțat cu o privire retrospectivă asupra carierei sale de cinci decenii, cuprinzând călătoria ei de la I Should Be So Lucky la Padam Padam, trecând prin Can’t Get You Out Of My Heard și o serie de alte hituri ale sale.

La acceptarea premiului, vedeta australiană a adus un omagiu realizărilor lui Raye, spunând: „O să plâng alături de Raye – Raye, tu ai făcut asta.”

Jungle au fost desemnați grupul anului, în timp ce la celelalte categorii de gen, care sunt votate de public, Bring Me The Horizon a luat premiul pentru cel mai bun act alternativ/rock, Casisdead a câștigat premiul pentru cel mai bun act hip-hop/grime/rap, iar Calvin Harris a fost câștigătorul de anul acesta pentru actul de dans.

La categoriile internaționale, piesa Flowers a lui Miley Cyrus a fost desemnată cel mai bun cântec, Boygenius a fost desemnat cel mai bun grup, iar SZA a fost desemnată cel mai bun artist.

Citește și