• Celebra producție Regatul de Gheață a fost lansată în cinematografe în urmă cu 10 ani.
  • Elsa și Anna sunt cele mai îndrăgite prințese Disney, 40 de păpuși Frozen se vând pe minut. 
  • Disney+ propune o listă cu filme emblematice de familie pentru sezonul rece

Disney sărbătorește aniversarea de 10 ani a filmului „Frozen” și vine cu un cadou pentru tine, scrie The Walt Disney Company. O listă cu zeci de filme emblematice de familie. De la comedii și musicaluri, până la clasicele filme de Crăciun – topul cuprinde titluri pentru toate gusturile.

De pe lista nu au cum să lipsească „Singur Acasă”, primul și al doilea film; „Cine este Moș Crăciun?”, o comedie magică și „A Christmas Carol”, o poveste de Charles Dickens, care îți arată cum un bătrân avar se întâlnește cu fantomele Crăciunului din trecut, prezent și viitor. Filmul îți demonstrează cum magia sărbătorilor învie bunătatea chiar și dintr-o inimă rece.

Frozen este prezent de 10 ani atât în mintea copiilor, cât și în cea a adulților. Filmul premiat la Oscar îți spune să nu renunți niciodată la visul tău!

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

76% dintre copii l-au văzut cel puțin o dată, conform unui studiu Disney, iar protagonistele filmului, Elsa și Anna, sunt cele mai îndrăgite prințese Disney la nivel mondial. În fiecare minut sunt vândute 40 de păpuși Frozen.

Citește și