• Lizzo a anunțat pe Instagram că renunță la industria muzicală după acuzațiile de hărțuire.
  • „M-am săturat să suport să fiu târâtă de toată lumea din viața mea și de pe internet.
  • Nu este clar dacă acuzațiile de abuz sunt cele care au dus la anunțul de plecare al lui Lizzo.

Cântăreața Lizzo, a anunțat pe Instagram că renunță la industria muzicală după acuzațiile de hărțuire sexuală din partea dansatorilor săi, scrie Mirror.

„M-am săturat să suport să fiu târâtă de toată lumea din viața mea și de pe internet. Tot ceea ce vreau este să fac muzică și să fac oamenii fericiți și să ajut lumea să fie un pic mai bună decât cum am găsit-o eu. Dar încep să simt că lumea nu mă vrea în ea. Mă confrunt în mod constant cu minciuni care se spun despre mine pentru influență și vizualizări… sunt ținta glumelor de fiecare dată din cauza felului în care arăt.”

Vedeta s-a ținut departe de lumina reflectoarelor de când au apărut anul trecut afirmații potrivit cărora și-ar fi hărțuit dansatoarele. Prima ei apariție publică de atunci a fost la Premiile Grammy de luna trecută, unde a prezentat premiul pentru cel mai bun cântec R&B lui SZA.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Nu este clar dacă acuzațiile de abuz sunt cele care au dus la anunțul de plecare al lui Lizzo, dar ar putea fi un factor. Cântăreața a fost, de asemenea, făcută de rușine pentru greutatea ei, spunându-i-se că este prea mare pentru a fi un superstar.

Fanii cântăreței au intrat în secțiunea de comentarii a postării sale pentru a o implora pe cântăreață să continue muzica. „Ai ajutat și continui să ajuți atât de mulți. Te rog, nu renunța, avem nevoie de tine și te iubim!!!”, a scris un fan.

Citește și