• Azi s-a deschis primul târg de Crăciun din București West Side Christmas Market.
  • Acolo vezi decoruri cu luminițe, roată panoramică, patinoar și căsuța lui Moș Crăciun.
  • Mâine se deschide târgul de Crăciun din Piața Constituției. Luminile se vor aprinde la ora 18:00.
  • Copiii se vor putea distra la roata panoramică, la carusel dar și cu mascote pe picioroange.
  • Iar de Ziua Națională a României se deschide în parcul I.O.R. Orașul lui Moș Crăciun.

București dă startul atmosferei magice a sărbătorilor de iarnă. Târgurile de Crăciun își deschid porțile și te așteaptă în 3 zone diferite să te bucuri de luminițe, decorațiuni, vin fiert și dulciuri de casă.

În București deja se simte atmosferă de sărbătoare, iar autoritățile din capitală se întrec în târguri de Crăciun. Primul târg s-a deschis azi în Parcul drumul Taberei, West Side Christmas Market, organizat de Untold Universe. Până pe 27 decembrie avem parte acolo de un tărâm de poveste, cu luminițe și decoruri spectaculoase, roată panoramică, patinoar, carusel, căsuța lui Moș Crăciun, dar ai și mâncăruri tradiționale, vin fiert și ciocolată caldă. Apoi mâine se deschide târgul de Crăciun din Piața Constituției. Luminile se vor aprinde la ora 18, iar după, ai parte de un concert cu marii artiști de la noi.

Copiii se vor putea distra la carusel și trenuleț, dar şi cu mascote și artiști animatori pe picioroange. De asemenea, găsești acolo creatori urbani și producători locali care te așteaptă cu o largă varietate de produse de sezon, dar și cu preparate culinare, pregătite pe loc.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Iar pe 1 decembrie de Ziua Națională a României se deschide și Orașul lui Moș Crăciun, din parcul I.O.R. Acolo moșul își va face apariția pentru a le asculta toate dorințele de Crăciun, celor mici. Decorul este, ca în fiecare an, de poveste, iar bucatele specifice sărbătorilor de iarnă nu vor lipsi de pe tarabe. Copiii vor avea parte de o mulțime de activități interesante, în timp ce adulții se pot delecta cu un pahar de vin fiert și pot admira luminițele. în Sibiu, Craiova, Timișoara și Cluj sunt deja deschise târgurile de Crăciun, iar mâine se deschide și în Brașov.

Citește și