• Lisa Marie a suferit un stop cardiac în locuința sa din Calabasas și a murit la un spital din Los Angeles pe 12 ianuarie.
  • Obstrucția intestinală a fost sub formă de intestin subțire strangulat, cauzată de aderențele apărute după o operație bariatrică.
  • Medicul legist afirmă că nu a fost găsită la domiciliul ei nicio instalație pentru droguri sau narcotice”.

Lisa Marie Presley a murit la 54 de ani în ianuarie din cauza unor complicații în urma unei obstrucții intestinale mici cauzate de o operație anterioară de slăbire – iar în sângele ei au fost găsite opioide în momentul morții, scrie Daily Mail.

Fiica lui Elvis Presley a fost transportată de urgență la spital pe 12 ianuarie, după ce a intrat în stop cardiac, iar raportul medicului legist din L.A. a dezvăluit că vedeta a murit din cauza unei obstrucții a intestinului subțire.

Obstrucția intestinală a fost sub forma unui intestin subțire strangulat, cauzat de aderențele care s-au dezvoltat după o operație bariatrică (capsarea stomacului) cu mulți ani înainte. Rezultatele toxicologice arată, de asemenea, că Lisa avea niveluri terapeutice” de oxicodonă în sânge, fiind găsit și un al doilea opioid, buprenorfina, care este utilizat pentru tratarea dependenței de opioide.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
UNDE SUNT INVESTIȚIILE LUI CIOLACU?
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD

De asemenea, au existat urme de Quetiapină, un medicament antipsihotic, relatează TMZ. Medicul legist afirmă că nu a fost găsită la domiciliul ei nicio instalație pentru droguri sau narcotice”, iar testul toxicologic de urină a fost negativ.

Raportul confirmă că Lisa a suferit o procedură cosmetică cu câteva luni înainte de decesul ei și că i s-au prescris opioide, vedeta având un istoric de supramedicație – uitând că și-a luat medicamentele și apoi luându-le din nou.

Rapoartele mai precizează că vedeta avea un istoric de abuz de alcool și droguri”. Lisa Marie, care a fost o cântăreață și compozitoare cu trei albume de studio între 2003 și 2012, tocmai participase la cea de-a 80-a ediție a premiilor Globul de Aur de la Los Angeles împreună cu mama ei, Priscilla, cu două zile înainte de deces.

Citește și: