• La Grădina Botanică te așteaptă o plimbare prin Grădina Luminilor în Lumea lui Alice în Țara Minunilor.
  • „BE.LOVED” este o piesă care unește muzica Ninei Simone și opera lui Toni Morrison la ARCUB.
  • Între 3 – 5 noiembrie te așteaptă „Târgul de Sfinții Mihail și Gavril” în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului.

Weekend-ul vine cu multe evenimente în București. La Grădina Botanică te așteaptă, începând cu ora 16.00, o plimbare unică prin Grădina Luminilor și Alice în Țara Minunilor.

Va fi călătorie magică, presărată cu personaje iconice, mii de lumini colorate care construiesc un tărâm multimedia. Este locul perfect în care cei mici să își pună imaginația la încercare, iar cei mari să descopere unul dintre cele mai instagramabile locuri din sezonul acesta.

La teatru este producția „BE.LOVED”, un spectacol de Mariana Cămărășan, astăzi de la ora 18.00, pe scena Sălii Mari a ARCUB. O propunere artistică în care muzica Ninei Simone și opera literară a lui Toni Morrison se unesc prin forța unei spiritualități de neclintit.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Lacul Lebedelor revine la Opera Comică pentru Copii

La Opera Comică pentru Copii, de la 18.00 azi, poți vedea cel mai îndrăgit și jucat titlu de balet din lume: „Lacul Lebedelor”. O lume fantastică, o frumoasă poveste de iubire, un vrăjitor viclean și dansuri pline de grație. De azi până pe 5 noiembrie 2023 te așteaptă „Târgul de Sfinții Mihail și Gavril” în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român, din Bucureşti.

Și un spectacol la circul Metropolitan, duminică de la ora 11.00, numit „Acrografica”. O paletă de numere de acrobație și dresaj. Un spectacol te captivează din prima clipă cu o explozie de culoare și vizualurile de excepție.

Citește și: