• Actrița s-a transformat în personaj îmbrăcând un body alb cu o cască cu aureolă aurie și aripi mecanice.
  • Musk, în vârstă de 52 de ani, și Heard, în vârstă de 37 de ani, s-au întâlnit timp de un an în 2017.
  • Autorul Walter Isaacson a detaliat modul în care Heard a comandat costumul după ce directorul general al Tesla a spus că seamănă cu personajul din jocurile video.

Elon Musk a confirmat că fosta iubită Amber Heard obișnuia să se îmbrace în personajul de jocuri video Mercy din „Overwatch”. „Ea s-a îmbrăcat în Mercy. A fost grozav”, a scris Musk prin intermediul X, scrie Page Six.

Într-un alt tweet, mogulul miliardar din domeniul tehnologiei a împărtășit o fotografie cu vedeta din „Aquaman” care pozează în costum complet. Actrița s-a transformat în personaj îmbrăcând un body alb cu o cască cu aureolă aurie și aripi mecanice.

Musk, în vârstă de 52 de ani, și Heard, în vârstă de 37 de ani, s-au întâlnit timp de un an în 2017, după divorțul acesteia de Johnny Depp. În biografia autointitulată a lui Musk – care a fost lansată marți – autorul Walter Isaacson a detaliat modul în care Heard a comandat costumul după ce directorul general al Tesla a spus că seamănă cu personajul din jocurile video.

Recomandări

ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
MAD MAX REVINE
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI

„Așa că a petrecut două luni pentru a proiecta și a comanda un costum din cap până în picioare pentru a putea juca rolul lui”, a scris Isaacson într-un fragment obținut de Daily Mail.  În ciuda entuziasmului lui Elon față de cosplay-ul fostei sale iubite, noua carte susține că fratele său, Kimbal Musk, nu era un fan al lui Heard.

„Kimbal și prietenii o urau cu o pasiune care făcea să pălească dezgustul lor față de Justine Wilson, prima soție a lui Musk”, se arată într-un extras obținut de Times of London. În timp ce se referea la relațiile fratelui său, Kimbal a spus: „Este foarte trist că se îndrăgostește de acești oameni care sunt foarte răi cu el. Sunt frumoase, fără îndoială, dar au o latură foarte întunecată, iar Elon știe că sunt toxice”.

Grimes, care împarte trei copii cu Musk, a descris-o, de asemenea, pe Heard ca fiind „răul haotic”, potrivit publicației.

Citește și