• Festivalul Internațional de Film de la Toronto se desfășoară între 7 și 17 septembrie.
  • Filmul „Memory” îi are în distribuție pe Jessica Chastain și Peter Sarsgaard.
  • Filmul o are pe Chastain în rolul asistentei sociale, o alcoolică în curs de recuperare.

Actrița Jessica Chastain promovează filmul „Memory” la Festivalul Internațional de Film de la Toronto. Festivalul se desfășoară până pe 17 septembrie și include, de asemenea, un documentar despre rapperul Lil Nas X și un nou film de animație de Hayao Miyazaki, relatează Entertainment News.

Am citit cărți și am vorbit cu oameni care au suferit un anumit abuz pe care l-a suferit Sylvia. Și am și o persoană dragă care a avut o relație foarte dificilă cu sobrietatea, așa că am și această legătură. Și am vorbit cu o mulțime de oameni despre asta. Așadar, multe lucruri întunecate, din păcate, dar sper că poate fi o experiență cathartică prin care oamenii să treacă atunci când văd filmul, pentru că, pentru mine, filmul este cu adevărat despre ieșirea din traume prin compasiune și iubire”, a declarat Jessica Chastain la premiera filmului.

Jessica Chastain și Peter Sarsagaard în rolurile principale

Scris și regizat de Michel Franco, filmul o are pe Chastain în rolul asistentei sociale Sylvia, o alcoolică în curs de recuperare care se ține de rutina simplă a vieții sale de zi cu zi. O întâlnire surpriză cu Saul, interpretat de Peter Sarsgaard le va deschide celor doi uși către trecut.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Peter Sarsgaard a fost desemnat cel mai bun actor al anului

Peter Sarsgaard a fost desemnat cel mai bun actor la cea de-a 80-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția cu doar câteva zile mai devreme.

De fapt, a fost foarte plăcut să fiu aici și în Veneția și să am ocazia să le reamintesc oamenilor că suntem în grevă. Știi, adică, și să le reamintim oamenilor care sunt de fapt problemele. Iar aceste probleme, pentru mine, se reduc la posibilitatea ca mai ales talentele emergente, în special scriitorii și actorii, să se poată întreține singuri și să beneficieze de pregătire pe platou pentru a învăța meseria pe care o facem”.

Citește și