• Vedeta Harry Potter, Emma Waston, este bucuroasă că a luat o pauză de la actorie.
  • Ultimul film în care a jucat a fost „Little Women” regizat de Greta Gerwing, în 2019.
  • Filmul Frumoasa și Bestia a orientat-o în ultimii ani către scris și regie.

Ai crescut cu ea în filmele Harry Potter, în rolul ingeniosei Hermione Granger. Este vorba, desigur, despre Emma Watson. Actrița britanică în vârstă de 33 de ani a jucat ultima dată în filmul Gretei Gerwig din 2019, „Little Women”. Dar unde a dispărut în ultimii 4 ani?

Vedeta Harry Potter, Emma Watson, a spus că este bucuroasă că a luat o pauză actorie, deoarece simțind că are „mai multă autonomie” acum.

A ales să stea în spatele camerei să scrie și să studieze. Actrița a declarat că a fost înspăimântător pentru ea inclusiv să stea în spatele camerei, pentru că întotdeauna a fost în fața camerei.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Protagonista din Frumoasa și Bestia s-a orientat în ultimii ani către scris și regie, iar anul acesta ar fi urmat un master în scriere creativă la Universitatea Oxford. Actrița a regizat și a jucat într-o campanie publicitară din 2022 pentru parfumul Prada Paradoxe.

Discutând despre faimă și despre sanctuarul interior al Hollywood-ului, ea a spus: „Am un loc în primul rând (cu) unii dintre cei mai de succes, frumoși și incredibili oameni din lume. Și când ai acel loc, devine foarte, foarte clar că nu există absolut nici un nivel de succes care să te facă în vreun fel fericit sau mulțumit dacă nu-ți place cine ești sau nu te bucuri de ceea ce faci”.

Ultimul interviu pe coperta Vogue britanic al lui Watson a fost în 2019, când a vorbit despre aniversarea de 30 de ani și a spus că este „foarte fericită”; singurătatea a numit-o „un parteneriat cu sine”.

Citește și