• Hugh Jackman urmează să reia rolul lui Wolverine în celebrul film Deadpool 3.
  • Deadpool 3 va fi lansat abia în iulie.
  • Hugh anunțat anul trecut despărțirea de soția sa Deborra-Lee Furness, după 27 de ani de căsnicie.

Hugh Jackman se antrenează în prezent pentru a relua rolul lui Wolverine în viitorul blockbuster Deadpool 3. Duminică, starul Marvel, în vârstă de 55 de ani, a distribuit pe Instagram câteva fotografii care arată sacrificiile alimentare pe care le face pentru a-l interpreta din nou pe supereroul iconic, scrie Daily Mail.

Una dintre mesele extrem de modeste care alcătuiesc în prezent dieta sa a constat în doar trei felii foarte mici de pește, niște sparanghel la aburi și o felie de lămâie. O alta a constat într-o simplă felie de pește și niște fasole. Iar o a treia masă nu a constat decât într-o lingură de brânză de vaci și broccoli tocat. „Dacă știi, știi”, a scris Hugh în dreptul fotografiilor.

Hugh a fost într-o campanie de sănătate în ultimele luni, împărtășind fotografii cu mesele sale sănătoase și cu antrenamentele sale uluitoare, în timp ce se pune în formă pentru a-l juca pe Wolverine alături de Deadpool interpretat de Ryan Reynolds.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

În general, bărbații au nevoie de aproximativ 2.500 de calorii pe zi pentru a-și menține pur și simplu greutatea, ceea ce sugerează că Hugh va acumula din nou mușchi pentru a-l interpreta pe legendarul personaj de benzi desenate.

Cu toate acestea, Hugh a dezvăluit anul trecut că a consumat până la 8000 de calorii pe zi pentru a se asigura că trupul său este în cea mai bună formă pentru a-l interpreta pe supererou. Anul trecut, a dezvăluit că va avea nevoie de șase luni de antrenamente dure pentru a se pregăti fizic pentru revenirea sa în rolul lui Wolverine.

„O să fiu cu familia mea și o să mă antrenez. Asta va fi munca mea timp de șase luni”. Hugh a apărut inițial în rolul lui Wolverine în primul film X-Men, în 2000, iar popularitatea enormă a personajului l-a făcut pe Hugh să joace în mai multe continuări și spin off-uri. Deadpool 3 va fi lansat abia în iulie și încă se filmează în Anglia, dar Ryan și Hugh au dezvăluit deja intriga într-un videoclip amuzant.

Hugh pare să se afunde în muncă după ce a anunțat anul trecut despărțirea șocantă de soția sa Deborra-Lee Furness, după 27 de ani de căsnicie.

Citește și