• Săptămâna Modei de la Dubai și-a anunțat datele pentru sezonul toamnă/iarnă.
  • DFW își propune să consolideze vizibilitatea și participarea la nivel mondial.
  • Ultimele două ediții ale DFW au reunit cumpărători internaționali și regionali, mass-media și designeri pentru o săptămână de stil și inovație.

Dubai Fashion Week, săptămâna oficială a modei din Dubai, co-fondată de Dubai Design District și Arab Fashion Council, și-a anunțat datele pentru toamna/iarnă 24/25. Anunțul a fost făcut printr-un panou publicitar atrăgător în Times Square, New York. Cea de-a treia ediție se întoarce la reședința sa din ecosistemul creativ global al D3. Săptîmâna Modei nu numai că dă tonul sezonului, dar, pentru prima dată, emiratul va fi lider în calendarul mondial al modei, înaintea New York-ului, Londrei, Milano și Parisului, scrie Gulf Today.

DFW își propune să consolideze vizibilitatea și participarea la nivel mondial și să atragă mai mulți cumpărători globali, lideri de opinie și experți din industrie. De asemenea, se urmărește creșterea oportunităților de colaborare cu designerii, cu scopul de a consolida poziția Dubaiului ca centru global pentru modă și creativitate.

Khadija Al Bastaki, vicepreședinte senior al D3, a declarat: „Lumea începe să vadă cu adevărat talentul, creativitatea, diversitatea și oportunitățile incredibile pe care Dubaiul le oferă industriei modei. În octombrie, am ridicat ștacheta excelenței la un nivel înalt și suntem hotărâți să continuăm fiecare ediție cu colecții mai remarcabile, inovatoare și inspirate decât cea precedentă. Angajamentul nostru rămâne acela de a cultiva un ecosistem prolific de modă în Dubai și în regiunea mai largă, oferind designerilor din Dubai, din regiune și din afara ei, o poartă de acces către noi piețe, oportunități și audiențe”.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII

Evenimentul care se apropie va prezenta colecțiile de toamnă/iarnă 2024-25 și va include un calendar dinamic, la nivelul întregului oraș. Ultimele două ediții ale DFW au reunit cumpărători internaționali și regionali, mass-media și designeri pentru o săptămână de stil și inovație. Ediția DFW SS24 a fost lansată cu o prezentare exclusivă a casei globale de modă de lux Carolina Herrera, la care au participat directorul de creație al brandului, Wes Gordon, și fostul model Victoria’s Secret, Sarah Sampaio.

Ultimele ediții de la Săptămâna Modei, un adevărat succes

Totul s-a încheiat cu o atmosferă plină de fast atunci când top-modelul Naomi Campbell a defilat pe podiumul DFW pentru Rizman Ruzaini. „Obiectivul nostru principal este de a crea un sistem de modă coerent în regiune, punând accentul în special pe educație și dezvoltare culturală. Această inițiativă promovează diversitatea culturală și sprijină creșterea industriei creative, aliniindu-se la activitățile întreprinse de biroul UNESCO din Doha.”

Citește și