• Kate Middleton adoptă o abordare practică cu doar patru articole esențiale în geantă pentru angajamentele publice.
  • Articolele includ hârtie absorbantă, oglindă compactă, balsam de buze și o batistă.
  • În prezent, Kate se află sub tratament pentru cancer și a luat o pauză de la îndatoririle regale pentru a se concentra pe recuperare.

Prințesa de Wales, care este cunoscută pentru simțul ei de invidiat în materie de modă, are o abordare mult mai practică când vine vorba de ceea ce poartă în geantă. Un expert a dezvăluit că ia doar patru articole importante cu ea atunci când este în oraș, scrie Daily Record.

Kate Middleton a avut o influență incontestabilă asupra industriei modei de când s-a alăturat oficial Familiei Regale în 2011.

Prințesa de Wales, care este cunoscută pentru eforturile sale de sustenabilitate, deoarece își re-poartă adesea ținutele preferate, combină cu mare efect un amestec de piese de ultimă generație cu articole de bază la prețuri accesibile.

Recomandări

ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
SUNTEM ÎN TOPUL DESTINAȚIILOR
INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN AFGANISTAN
ELEVII ROMÂNI MERG ÎN ITALIA
NADAL PIERDE LA ROMA

De asemenea, mama a trei copii se mândrește cu o colecție de genți serios de invidiat, de la clutch-uri plic frumoase pe care le poartă în timpul evenimentelor mai pline de farmec până la modelele clasice ale Mulberry și Aspinal of London pentru care optează adesea în timpul zilei.

Deși este clar că Kate se mândrește cu moda ei și că își coordonează accesoriile cu ținutele, atunci când vine vorba de conținutul genților ei de designer, ea adoptă o abordare mult mai practică, relatează Mirror.

Potrivit autoarei regale, Marcia Moody, în cartea ei Kate: A Biography, tânăra de 42 de ani ia doar patru articole esențiale cu ea pentru angajamentele ei publice și toate sunt lucruri foarte practice.

Primul este hârtia absorbantă, un instrument inteligent care vă permite să reduceți uleiul sau transpirația de pe față atunci când sunteți în mișcare.
Potrivit expertului regal, Kate ține cearșafurile la îndemână pentru a se asigura că este întotdeauna pregătită pentru cameră când sosește la evenimente.

Urmează un alt articol esențial care se găsește în multe genți de mână pentru femei și o ajută pe Kate să-și mențină reputația de a nu avea niciodată părul deplasat – o oglindă compactă, relatează MamaMia.
Al treilea articol fără care Kate nu iese din casă este un balsam de buze vechi de încredere pentru a se asigura că buzele ei sunt întotdeauna hidratate.

În cele din urmă, viitoarea Regină poartă întotdeauna o batistă, pentru a se asigura că nu este prinsă de o criză de strănut necinstită și dacă optezi pentru o batistă de pânză sau un pachet de șervețele la îndemână, este ceva ce majoritatea oamenilor l-au ascuns în poșete.

Kate nu și-a asumat niciun angajament public în acest an, deoarece în prezent urmează un curs de chimioterapie preventivă, după ce a dezvăluit lumii că a fost diagnosticată cu cancer, luna trecută.

Prințesa de Wales a făcut un pas înapoi de la îndatoririle sale regale, deocamdată, până când echipa ei medicală va spune că este aptă să se întoarcă la muncă.

Tânăra, în vârstă de 42 de ani, a dat vestea într-un mesaj video emoționant care a fost difuzat pe BBC în timp ce și-a anunțat diagnosticul și și-a explicat planul de tratament.

Kate a spus: „Sperăm că veți înțelege că, ca familie, acum avem nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul.

„Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment profund de bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar deocamdată trebuie să mă concentrez pe recuperarea completă”.

Citește și