• În Paris poți vizita castelul regilor Franței și al Împăratului Napoleon I.
  • Moulin Rouge are un program special în următoarele seri.
  • Un dineu spectacol te costă 270 de euro.

Au mai rămas câteva ore până la Crăciun. Mai ai timp să iți pregătești un program dacă te afli la Paris și aștepți idei de ultimă oră.

Concert în Turnul Eiffel, Circul de Iarna, Baletul Operei din Paris. Care este asul din mânecă?

Moulin Rouge este un loc mitic. În seara de Crăciun, Moulin Rouge are un program special. Masa începe la ora 19:00, iar dacă vrei să mergi doar la spectacol, acesta începe la ora 21:00. Mai mult decât atât, le poți face pe amândouă.

În această seară, dacă vrei să mergi la Moulin Rouge, va trebui să mergi atât la cină, cât și la spectacol. Pentru asta va trebui să scoți din buzunar 270 de euro. Meniul pentru copii la Moulin Rouge costă 120 de euro. Dineul gastronomic costă 445 de euro, iar Revelionul la Moulin Rouge costă 800 de euro.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
ZHANG INTRĂ ÎN ÎNCHISOARE PENTRU POSTĂRI
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
MERGI LA CELE MAI SCUMPE RESTAURANTE DIN UE

Trebuie respectat și un cod vestimentar: rochie de seară, costum sau smoking. Spectacolul este unul special pentru seara de Crăciun.

Planuri pentru ziua de Crăciun

Unul dintre cele mai frumoase obiective turistice este castelul regilor Franței. Un castel plin de tradiție. Puteți vedea costume, arme de luptă, Sala Tronurilor și locul în care a stat o vreme Napoeon I, atunci câns s-a întors de pe Elba. Mulți regi ai Franței au locuit acolo, fiind una dintre reședințele lor preferate.

Citește și