• Noile episoade pun accentul pe actualul monarh, pe nunta Regelui Charles al III-lea cu Regina Camilla.
  • Charles este interpretat de Dominic West, în timp ce Olivia Williams o interpretează pe Camilla.
  • În al șaselea sezon „The Crown” va fi acoperită „într-un mod sensibil” moartea prințesei Diana.
  • Kate Middleton își începe viața ca studentă la universitate și îl întâlnește pe prințul William.

Netflix face un nou tease despre cel de-al șaselea și ultimul sezon al serialului „The Crown”, care va fi lansat în curând. Noile episoade vor pune accentul pe actualul monarh și vor include o nuntă.

Netflix a publicat pe rețelele sociale o imagine care indică una dintre intrigile principale ale noilor episoade pe care le vei vedea până la finalul anului – o nuntă. Ce nuntă? Cea a regelui Charles al III-lea cu regina Camilla și nu așa cum se zvonea anterior – că serialul se va încheia cu nunta Prințului William și a lui Kate Middleton pentru a simboliza viitorul monarhiei sau cu nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Charles este interpretat de Dominic West, în timp ce Olivia Williams o interpretează pe Camilla.

Povestea familiei regale britanice intră într-un nou deceniu. Va fi acoperită, într-un mod sensibil și moartea Prințesei Diana… O vom vedea și pe Kate Middleton, care își începe viața de studentă și îl întâlnește pe William în campus, iar între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste. Iar o altă noutate este faptul că toate cele trei actrițe care au jucat-o până acum pe Regina Elisabeta a II-a se vor reuni sezonul 6. Nu știm dacă vor juca în aceeași secvență sau vor avea scene diferite însă momentul va sublinia cu siguranță statutul pe care regina îl avea în lume.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN

Citește și