• Deși evenimentul a fost anulat, votul continuă.
  • Artiștii câștigători vor primi în continuare premiile MTV EMA.
  • Detaliile despre modul în care vor fi anunțați câștigătorii nu sunt confirmate.

Ceremonia de decernare a MTV Europe Music Awards a fost anulată din cauza preocupărilor de securitate „dată fiind volatilitatea evenimentelor mondiale”, au anunțat organizatorii. Evenimentul anual trebuia să aibă loc la Paris duminică, 5 noiembrie, cu vedete printre care Taylor Swift, Olivia Rodrigo, Miley Cyrus și Nicki Minaj printre nominalizările de mare profil, scrie Sky News.

Într-o declarație în care a anunțat decizia, un purtător de cuvânt al Paramount, care deține MTV, a declarat: „Având în vedere volatilitatea evenimentelor mondiale, am decis să nu mergem mai departe cu MTV EMA 2023 dintr-o abundență de precauție pentru miile de angajați, membri ai echipei, artiști, fani și parteneri care călătoresc din toate colțurile lumii pentru a da viață spectacolului.

„MTV EMA sunt o sărbătoare anuală a muzicii globale. În timp ce urmărim evenimentele devastatoare din Israel și Gaza care continuă să se desfășoare, acesta nu pare un moment pentru o sărbătoare globală. Cu mii de vieți deja pierdute, este un moment de doliu.”

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Deși evenimentul a fost anulat, votul continuă, iar artiștii câștigători vor primi în continuare premiile MTV EMA. Detaliile despre modul în care vor fi anunțați câștigătorii nu au fost încă confirmate.

Organizatorii au spus că așteaptă cu nerăbdare revenirea evenimentului în noiembrie 2024. Evenimentul MTV European Music Awards de anul trecut – care este separat de MTV Video Music Awards, desfășurat în SUA – a fost dominat de Swift, care a luat acasă patru dintre cele șase gonguri pentru care a fost candidată: cel mai bun artist, cel mai bun videoclip, cel mai bun pop și cel mai bun videoclip lung.

Citește și