• Ședințele foto tematice de Paște sunt văzute ca parte din pregătirile pentru sărbători.
  • După pandemie, cererea pentru ședințe foto în decor tematic de Paște a crescut de 5 ori.
  • Cei mai mulți vor ședinte foto în două decoruri tematice și fotografii cât mai diverse.

Elevii deja au intrat în vacanță, iar tu… dacă nu ți-ai făcut planuri pentru zilele de dinainte de Paște și ești în căutarea unor activități care chiar și pe cel mic să îl bucure, uite o idee. O ședință foto tematică. Ei bine, cererea pentru shootinguri cu ocazia Paștelui 2024 este mai mare cu 50% față de o perioadă normală din an, participând de 5 ori mai mulți români în ultimii ani post-pandemie decât în 2019, preponderent familii cu copii, dar și cupluri.

„La ședințele foto de Paște participă familii cu unul sau mai mulți copii, uneori însoțiți de bunici sau prieteni, dar și destul de multe cupluri. Familiile cu copii sunt printre cei mai entuziasmați participanți la ședințele foto de Paște. Aceștia preferă la decoruri vesele și colorate cu iepurași, cu ouă și flori de primăvară, culorile pastelate și elementele specifice sărbătorilor sunt foarte apreciate. Sunt solicitate însă decoruri rustice create din elemente naturale. Cuplurile îndrăgostite apreciază acest decor pe care îl completăm cu flori și alte detalii delicate. Se poate discuta cu fiecare client în parte pentru a fi ales decorul care i se potrivește cel mai bine stilului și dorințelor sale. Important este să se creeze o atmosferă plină de bucurie și sărbătoare”, a susținut Evelyn Dantis, fotograf.

„În spatele acestor fotografii se regăsesc sentimente și amintiri de neuitat, atât pentru clienți cât și pentru noi. Pentru clienți ne-am dorit încă de la crearea decorului să folosim materiale, texturi, elemente cu care oamenii să nu interacționeze în mod obișnuit. Copiilor să le creeze amintiri, părinților să le trezească amintiri și să le genereze altele noi, iar pentru noi a fost o experiență plăcută. Cel mai haios este că majoritatea ședințelor în care copiii au avut vârsta sub 7 ani, se terminau cu o cerere de vânzare a iepurașilor, desigur că nu puteam face acest lucru, că am fi rămas cu decorul incomplet, dar ne-am gândit caulterior să vă facem un parteneriat cu un pet-shop, astfel încât la următoarele ședințe copiii să poate să plece acasă cu un iepuraș”, a declarat Evelyn Dantis pentru Aleph News.

Recomandări

ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
TRUMP ÎL ACUZĂ PE BIDEN
PROFESORII VOR LUCRA CU A.I.
INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN BRAZILIA
APPLE ÎȘI CERE SCUZE
SCHIMBAREA DE SEX AJUNGE ÎN ROMÂNIA

Citește și