• Un tânăr de 23 de ani și-a găsit soție cu ajutorul ChatGPT la sfârșitul lui 2023.
  • Alexander a folosit ChatGPT și alți roboți A.I. pentru a filtra potrivirile proste pe Tinder.
  • El a întâlnit aproximativ 5.000 de femei într-un an înainte de a-și găsi „sufletul pereche”.


Un tânăr de 23 de ani a declarat că la sfârșitul lui 2023, ChatGPT i-a recomandat să o ia în căsătorie pe Karina. Alexander un dezvoltator de software, a folosit ChatGPT și alți roboți A.I. pentru a filtra orice potențiale potriviri proaste pe Tinder. El a întâlnit aproximativ 5.000 de femei într-un an înainte de a-și găsi „sufletul pereche susținut de Inteligență Artificială” Karina.

I-a spus lui ChatGPT cum comunică și în timp l-a antrenat în așa măsură încât ChatGPT să interacționeze cu fetele. Robotul A.I. a eliminat potrivirile proaste, „a făcut discuții mici în numele lui”, a rezervat întâlniri și, în cele din urmă, l-a ajutat chiar să propună. El a declarat că a instalat și anumite filtre care să-i arate acele femei cu care ar trebui să continue să comunice în direct. În curând, Alexander s-a întâlnit în viața reală cu o femeie pe nume Karina. A folosit platforma A.I. pentru a-și continua corespondența cu ea. „Când Karina și cu mine ne-am întâlnit în direct, mi-am dat seama că este posibil să opresc acest sistem pentru că rețeaua neuronală i-a spus unde să meargă cu fata și ce să facă. Iar la sfârșitul anului, ChatGPT i-a recomandat să o ceară în căsătorie pe Karina considerând că relația lor este echilibrată și puternică.

Karina nu era conștientă de rolul pe care l-a jucat A.I. în relația ei. Ea a aflat despre asta abia după ce aceasta a spus Da. Alexander a spus că acum soția sa „a reacționat calm” după ce a aflat despre adevăr.
Mai mult, el a spus că este posibil să se creeze un program care să ajute pe cineva să-și găsească „partenerul ideal”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
GOOGLE DĂ BANI GREI LA APPLE
GEN Z SE DISTREAZĂ CU POWERPOINT-URI

Citește și