• Apple pregătește funcții AI pentru Siri și iMessage.
  • Compania și-a testat propriile ChatGPT.
  • Siri ar putea să facă sinteze odată cu integrarea A.I.

Viitorul sistem de operare de la Apple va oferi prestații susținute de Inteligența Artificială. Compania lui Tim Cook nu a confirmat încă informația, dar mai mulți experți au descoperit teste făcute de Apple cu ajutorul chatbot-ului ChatGPT. Pregătește-te pentru noi funcții la Siri, iMessage și alte aplicații.

Dacă aceste informații se confirmă, Apple ar putea să ofere noi opțiuni în telefoanele sale, incepan din iunie cu Ios18. Siri va putea să folosească AI pentru rezumarea informațiilor, similar cu noua opțiune Samsung Galaxy AI Summarization și Note Assist de pe seria S24. Vor fi comenzi de sistem pentru „SiriSummarization” precum — „Vă rugăm să rezumați”, „Vă rugăm să răspundeți la această întrebare” și „Vă rugăm să rezumați textul dat”.

Apple folosește API-ul ChatGPT pentru testarea internă pentru a ajuta la dezvoltarea propriilor modele AI.
Apple testează patru modele AI diferite, inclusiv unul cu nume de cod Ajax. Compania are o versiune de AjaxGPT care funcționează pe dispozitiv și o alta care se bazează pe internet.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Codul din iOS 17.4 sugerează că Apple intenționează să integreze AI în iMessage. Se așteaptă ca Apple să includă funcții precum sugestii de răspunsuri inteligente în aplicația sa de mesagerie. Bloomberg a dezvăluit, de asemenea, că funcțiile AI vor veni la Apple Music și aplicații de productivitate precum Pages și Keynote.

Citește și