• Chris Evans, starul din Captain America”, le-a transmis fanilor că va avea o vară cu mai puțin timp de ecran”.
  • Actorul și-a dezactivat atât contul de Twitter, cât și cel de Instagram.
  • La fel ca Evans, Taron Egerton a recunoscut săptămâna aceasta că ia o pauză de la rețelele de socializare.

Chris Evans și-a dezactivat conturile de Twitter și Instagram. Actorul în vârstă de 42 de ani calcă pe urmele colegului său de la Hollywood, Taron Egerton, care a recunoscut săptămâna aceasta că ia o pauză de la rețelele de socializare, Chris, starul din Captain America”, spunându-le fanilor că va avea o vară cu mai puțin timp de ecran”, înainte de a-și închide paginile de pe rețelele sociale, informează Yahoo.

Ca răspuns la faptul că Taron a spus că își ia o pauză de la social media pentru o vreme”, Chris a răspuns pe Instagram: Contați pe mine. O să iau o mică pauză toată lumea”.

El a adăugat apoi pe Twitter: Hei tuturor, mă răsfăț cu o vară cu mai puțin timp de ecran, așa că iau o mică pauză de la Twitter și IG. Ne vedem în curând! Multă dragoste!”. De atunci, Chris și-a dezactivat atât contul de Twitter, cât și cel de Instagram.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Când încearcă să acceseze contul său de Twitter, pe ecran apare un mesaj pe care scrie acest cont nu există. Încearcă să cauți altul”. Pe contul său de Instagram, un mesaj precizează: Nu mai aveți acces la contul de Instagram. Ne pare rău, această pagină nu este disponibilă. Este posibil ca link-ul pe care l-ați urmat să fie rupt sau pagina să fi fost eliminată. Întoarceți-vă la Instagram”.

Starul din Rocketman”, Taron, a accesat săptămâna aceasta Instagram-ul său pentru a le spune fanilor că își ia liber de social media pentru restul anului. El a scris: Voi lua o pauză de la social media pentru o vreme. Deși nu sunt sigur de ce fac o mare declarație despre asta, cred că este greu să mă despart de un ciclu pe care am ajuns să îl găsesc puțin dependent și acesta este un angajament față de mine însumi”.

Am ajuns într-un loc în care am petrecut prea mult timp pe scroll și simt de fapt că abilitatea mea de a sta și de a fi prezentă, de a citi cărți și de a mă uita la filme și chiar de a căuta compania oamenilor pe care îi iubesc se erodează ca urmare a acestui fapt. Mă simt un pic îndepărtată de mine însămi. Iar în ceea ce privește munca, știu că sunt capabilă de mai mult, iar IG este unul dintre numeroasele impedimente care mă împiedică să ajung acolo”.

Citește și