• Colin Farrell s-ar fi despărțit de partenera sa de cinci ani.
  • Cei doi nu au renunțat la relația lor cu sentimente rele, chiar se străduiau să mențină o relație romantică.
  • Sursele au susținut că programul de lucru agitat al acestuia i-a îndepărtat.

Colin Farrell s-ar fi despărțit de partenera sa de cinci ani. Actorul irlandez și Kelly MacNamara ar fi luat-o pe drumuri separate, sursele susținând că programul de lucru agitat al acestuia i-a îndepărtat.

Vorbind pentru The Sun, sursa a continuat: Programul lui Colin și-a pus amprenta asupra relației cu Kelly și au renunțat în liniște la ea.”

Cei doi nu au renunțat la relația lor cu sentimente rele, chiar se străduiau să mențină o relație romantică. Despărțirea vine după cinci ani de când cei doi au început să se întâlnească pentru prima dată. Kelly, care lucrează ca asistent personal pentru chitaristul The Edge de la U2, nu a mai fost văzută cu Colin de ceva timp. Anterior, Colin a vorbit deschis despre faptul că, joburile lor au cauzat dificultăți în cuplul lor.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

El a spus: Prietena mea călătorește mult și ea cu serviciul, așa că de multe ori suntem ca două nave care trec în noapte. Dar ne asigurăm să găsim un port în care să ne putem, știți, întâlni.”

În ciuda faptului că este destul de rezervat în a împărtăși informații despre parteneriatele din trecut, se știe că, Colin s-a întâlnit anterior cu actrițele Lindsay Lohan și Carmen Electra. De asemenea, se pare că a avut o aventură cu Britney Spears în 2003, cântăreața recunoscând că au împărțit un sărut. La începutul acestei luni, Colin și fiul său mai mic, Henry Tadeusz Farrell, au pășit împreună pe covorul de șampanie de la Dolby Theatre din Los Angeles, cu ocazia premiilor Oscar, scrie The Mirror.

Purtând costume asortate, cei doi au arătat ca o imagine a fericirii și la petrecerea strălucitoare. Colin îl împarte pe Henry cu actrița poloneză de origine mexicană Alicja Bachleda-Curuś, pe care a întâlnit-o pe platoul de filmare de la Ondine înainte de a se despărți în 2010.

În timpul ceremoniei, Colin a concurat pentru prestigiosul premiu pentru cel mai bun actor împotriva unor actori precum Austin Butler. Cu toate acestea, Brendan Fraser a fost cel care a obținut premiul.

Citește și