• Barbie și-a extins popularitatea și în topurile muzicale, trei piese din coloana sonoră a filmului sunt în top 5 în Official Single Chart, în Marea Britanie.
  • „What Was I Made For” a lui Billie Eilish, „Barbie World” a lui Nicki Minaj și „Dance The Night Away” a lui Dua Lipa sunt melodiile cel mai bine plasate.
  • Filmul Barbie a avut încasări de peste 155 de milioane de dolari în prima săptămână de la lansare.

Filmul „Barbie” domină deja de o săptămână box-office-ul internaţional, iar coloana sonoră a acestui lungmetraj a cucerit de acum şi topurile muzicale din Regatul Unit, scrie Deadline.

Trei piese de pe această coloană sonoră şi interpretate de Billie Eilish, Dua Lipa şi Nicki Minaj s-au clasat printre primele cinci poziţii ale topului britanic Official Single Chart, după lansarea din urmă cu o săptămână a filmului „Barbie”.

Care sunt piesele care au ajuns în top

„What Was I Made For” de la Billie Eilish se află pe locul 3 și este urmată de „Dance The Night Away” de la Dua Lipa, care se află pe locul 4 și „Barbie World” de la Nicki Minaj și Ice Spice.

Recomandări

O NOUĂ MISIUNE NASA
OMAGIU PENTRU BERNARD HILL
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ

Directorul muzical al filmului, George Drakoulias, a declarat că toți artiștii pe care i-a contactat pentru a face parte din proiect au fost încântați să participe la producție: „Nimeni nu a spus nu. Toată lumea a fost foarte încântată de proiect. Odată ce au văzut filmul și cum curge muzica, cum au ieșit din cinematograf, oamenii au mers și au cumpărat albumul”.

Și succesul nu se opreșete aici, sase piese de pe coloana sonoră sunt deja în Top 40. „Speed Drive”, interpretat de Charlie XCX este pe locul 19, Ryan Gosling pe locul 25 cu single-ul „I’m Just Ken”, iar piesa „Pink”, a lui Lizzo, pe locul 39.

Coloana sonoră pentru ”Barbie” este semnată de Mark Ronson, câștigător al unui premiu Oscar pentru că a semnat piesa ”Shallow”, de pe coloana sonoră a filmului ”A star is Born”, cu Lady Gaga și Bradley Cooper.

Citește și: