• George Clooney și Matt Damon se alătură protestului actorilor de la Hollywood.
  • Negocierile între sindicatele actorilor și producători sunt dificile.
  • Kevin Bacon spune că publicul va simți lipsa producțiilor de calitate.
  • Toate producțiile bazate pe contracte SAG-Aftra au fost oprite, inclusiv „Deadpool 3″.

Cea de-a 75-a ediție a Premiilor Emmy este oficial amânată. Din cauza grevelor scenariștilor de la Hollywood, ceremonia care are fi trebuit să aibă loc pe 18 septembrie, a ajuns să depindă de rezolvarea disputelor dintre studiouri și organizațiile scenariștilor și actorilor.

„Tocmai a fost recent întâlnirea cu John Malkovich în care cineva a avut nefericita idee să îl întrebe de cinema, și a zis nu, noi suntem în grevă. Deci a vrut să spună clar că nu e spărgător de grevă, nu vorbește de cinema doar de teatru. La ei sindicatul e foarte puternic.” 

„Practic, poți să rămâi fără roluri dacă nu respecți sindicatul, iar sistemul acesta a existat dintotdeauna. a spus Irina Margareta Nistor” , la Aleph News.

Recomandări

CINE MERGE ÎN FINALA EUROVISION
SUBVENȚIA CU DE TOATE
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE

Impactul grevei se resimte și la Festivalul de Film de la Veneția, unde a fost anulată premiera filmului ”Challengers”. MGM a decis să mute în 2024 lansarea peliculei care îi numără printre protagoniști pe Zendaya, Josh O Conner și Mike Fest.

A fost înlocuită de ”Comandante”, o peliculă în regia lui Edoardo De Angelis. Cea de-a 80-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia se va desfăşura în perioada 30 august – 9 septembrie.

Dacă greva actorilor americani va continua şi în luna septembrie, regulamentul sindicatului SAG-AFTRA le interzice actorilor să participe la acţiuni de promovare, inclusiv la festivaluri cinematografice
Potrivit ultimelor estimări, greva artiştilor de la Hollywood provoacă pierderi de 3 mld. $.

Citește și