• Rob Schneider a căutat să „anuleze” cultura cu ilustrul său stand-up comedy special „Rob Schneider: Wake Up in America”.
  • Actorul a vorbit de la războaiele culturale de astăzi, mandatele de măști COVID-19 și propria sa vasectomie până la realizarea unui film cu Donald Trump.
  • Schneider a spus că a votat pentru Trump în 2016.

Rob Schneider a căutat să „anuleze” cultura cu ilustrul său stand-up comedy special „Rob Schneider: Wake Up in America”, o interpretare hilară a evenimentelor actuale din America modernă care a debutat pe Fox Nation la începutul acestei săptămâni, scrie Fox News.

Actorul a vorbit de la războaiele culturale de astăzi, mandatele de măști COVID-19 și propria sa vasectomie până la realizarea unui film cu Donald Trump. Schneider a spus că a votat pentru Trump în 2016.

„A fost în California și scriam pe blatul din bucătărie – am avut buletinul de vot pentru că, știi, în California, îți trimit prin e-mail ca 100 dintre ei”, a glumit el. „Tocmai le completam. Nu pe toate, trei sau patru… cel mult cinci.”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Dincolo de a-și exprima sprijinul pentru fostul președinte, el a împărtășit că nu numai că a jucat în filmul „Singur acasă 2: Lost in New York” alături de el, dar a avut și povești de spus despre a judeca concursul Miss SUA în 2008 și a apărut. la „The Tonight Show” cu Jay Leno.

El s-a înfruntat de două ori cu Trump și, în ultimul caz, a fost chemat de Leno pentru că a spus o glumă amuzantă despre fostul președinte în culise. „Diferența dintre mine și Donald Trump este că, atunci când am început, tatăl meu nu mi-a dat 40 de milioane de dolari”, a glumit el. Momentul l-a determinat pe Trump să-l numească mincinos – de mai multe ori.

„Suporți atât de multe. Ești atât de amabil. Ai oameni în fiecare zi, pur și simplu trec peste granița ta, inundând în Florida”, a spus el despre exodurile masive ale statului care conduc oamenii către The Sunshine State.

„O femeie este cineva care se supără pe tine pentru ceea ce ai făcut acum trei nenorociți de ani”

În mintea lui Schneider, toată lumea știe răspunsul pe care unii susțin că doar biologii îl pot da. „O femeie este cineva care se supără pe tine pentru ceea ce ai făcut acum trei nenorociți de ani… un fapt biologic.”

Făcând o serie de glume care vizează subtil bătălia de război cultural purtată pentru ceea ce constituie o femeie, el a răspuns la întrebarea „Ce este o femeie?” în felul lui, spunând că ei „își folosesc anvelopele pe post de palpatoare” și trezesc bărbații la două dimineața pentru a ucide păianjeni pentru că le este prea frică să o facă ei înșiși.

Citește și: