• Proiecția serialului „The Idol” nu a fost prea bine primită la Cannes.
  • A existat o problemă fundamentală de la început, iar episoadele ulterioare s-ar putea să nu o poată remedia.
  • Au existat, de asemenea, o mulțime de satire evidente, concentrate pe echipa managerială a lui Jocelyn.

Noul serial HBO „The Idol” a avut în sfârșit premiera. Primul episod al serialului, de o oră, a fost ciudat și „gol”, ca o vizită într-un cartier roșu în timpul pandemiei, scrie People.

A existat o problemă fundamentală de la început și episoadele ulterioare ale serialului s-ar putea să nu o poată remedia niciodată. Lily-Rose Depp joacă rolul unei vedete pop celebre în întreaga lume, Jocelyn, care încearcă să-și reînvie cariera după ce a suferit un colaps nervos. Depp are o față uimitoare – tare, cu pomeți înalți, o gură plină, disprețuitoare și ochi mari și reci – dar nu pare niciodată deteriorată sau vulnerabilă. Se pare că ar putea stinge o țigară pe mâna Madonnei fără să bată din ochi.

Nimeni, de fapt, nu s-a deranjat să-i dea lui Jocelyn vreo psihologie – ea a fost doar plină de impulsuri perverse. Își dezvăluie sânii în timpul unei ședințe foto, se trezește asfixiată și, în cel mai deranjant moment al emisiunii, îi permite unui străin pe nume Tedros (unul dintre creatorii emisiunii) să o sufoce aproape.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR

Intențiile lui Tedros

Se pare că Tedros îl va introduce pe Joss într-un fel de cult. Poate că este ca cel din Eyes Wide Shut, unde femei fără caracter stau goale într-o sală de bal, reduse la manechine erotice.

Într-un interviu recent din New York Times, totuși, vedetele și co-creatorul/regizorul Sam Levinson (Euphoria) au sugerat că aceștia doi se vor angaja într-un joc de putere sinistru, ceea ce ar putea explica un scurt clip cu Sharon Stone și Michael Douglas în Basic. Dar crearea unui asemenea gen de dinamică necesită mai mult decât să dai din cap la clasicul ciudat al regizorului Paul Verhoeven. S-ar putea la fel de bine să fi trecut complet și să fi aruncat în clipuri din Elle, Showgirls și chiar Starship Troopers.

Au existat, de asemenea, o mulțime de satire evidente, concentrate pe echipa managerială a lui Jocelyn, panicată la nesfârșit, chiar dacă acestea au fost interpretate de unii dintre cei mai buni membri ai distribuției: Hank Azaria, Jane Adams, Da’Vine Joy Randolph și Dan Levy.

Citește și