• Serialul cu The Weeknd și Lilly-Rose Depp a avut premiera în seara aceasta, la ora 04.00, cea a României, pe platforma HBO.
  • „The Idol” a avut un debut fulminant la cea de-a 76-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, unde a devenit un subiect de discuție după ce criticii au comentat primele două episoade.
  • Levinson, co-creatorul „The Idol” crede că producția are potențialul de a deveni „cel mai mare show al verii”.

„The Idol”, serialul american de 6 episoade, în care The Weeknd și Lily-Rose Depp intră în rolurile protagoniștilor, a avut premiera primului episod astăzi, la ora 04, cea a României. Primele două episoade au fost în premieră prezentate la Festivalul de Film de la Cannes, unde a primit deopotrivă ovațiile publicului și criticile jurnaliștilor.

Într-un interviu acordat recent, The Weeknd, Sam Levinson și Lily-Rose Depp au discutat despre noua lor dramă controversată de la HBO, scrie New York Times. „Să ne aruncăm cu capul înainte în acel foc este ceea ce ne încântă pe toți”, a spus Levinson.

SAM LEVINSON: „Abel și cu mine ne cunoaștem de câțiva ani și întotdeauna ne-am dorit să lucrăm împreună. Ne-am pus pe un Zoom pentru că auzisem că are un proiect. El a spus: „Uite, dacă aș vrea să înființez un cult, aș putea. Și nu știu dacă asta e neapărat un lucru bun”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

LILY-ROSE DEPP: „Întotdeauna am știut că vom face ceva provocator și poate că nu va fi pentru toată lumea. Aceasta a fost o atracție pentru noi toți. Nu cred că niciunul dintre noi nu era interesat să facă ceva care să fie, știți, distractiv pentru întreaga familie”.

THE WEEKND: „Când am început să fac muzică, a fost exact același lucru. Era provocatoare și știam că va fi greu pentru oameni. Și multora nu le-a plăcut. Nu vreau să fac comparații, dar simt că asta este un fel de a fi din nou așa. Nu va fi pentru toată lumea, iar asta este bine. Noi nu suntem politicieni”.

Cum debutează primul episod?

„The Idol” se concentrează pe o vedetă pop de succes, Jocelyn ( Lily-Rose Depp), care, în urma unei crize de nervi, se pregătește pentru o revenire. Jocelyn a făcut o mulțime de bani. Într-o seară, într-un club din Los Angeles, ea îl întâlnește pe Tedros. În scurt timp, ea l-a invitat înapoi la conacul, iar un mister a prins rădăcini: Ce face ea cu acest tip? Titlul episodului 1 este „Pop Tarts & Rat Tales”. „În timp ce Jocelyn se pregătește pentru întoarcerea ei triumfală, o fotografie care a fost dezvăluită trimite echipa ei în modul de criză, chiar în momentul în care un jurnalist sosește pentru a face un profil în profunzime despre ea”, se arată în sinopsisul oficial. „Mai târziu, Jocelyn are o întâlnire întâmplătoare cu Tedros, proprietarul unui club de noapte”:

Vezi mai jos trailerul ,,The Idol”:

Citește și