• Criticii de film de la BBC au dezvăluit cele mai bune 20 de filme ale anului, iar Barbie, Oppenheimer și The Creator se află pe lista criticilor Nicholas Barber și Caryn James.
  • Criticii de film: „John Wick: Chapter 4 nu are concurență la cel mai bun film mainstream și comercial al anului”
  • Criticii de film: „Oppenheimer este cel mai bun film din cariera lui Christopher Nolan”.

Criticii de film de la BBC au dezvăluit cele mai bune 20 de filme ale anului 2023, chiar dacă nu s-a încheiat încă filmele „Barbie” și „John Wick: Chapter 4” ocupă pozițiile fruntașe.

Criticii de film de la BBC Culture, mai exact Nicholas Barber și Caryn James, au ales cele mai importante filme ale anului de până acum, printre care se numără- Barbie, Oppenheimer, The Creator și Suzume.

Nu a fost întocmit un clasament, doar o listă cu titlurile importante. „John Wick: Capitolul 4”, ultimul episod al francizei pline de acțiune, cu actorul Keanu Reeves în rolul asasinului pe care îl îndrăgim, nu are concurență pentru cel mai bun film mainstream și comercial al anului de până acum, cel puțin asta spun criticii.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

Oppenheimer este cel mai bun film al lui Christopher Nolan

Acum vreau să îți vorbesc despre filmele verii, ele sunt Barbie și Oppenheimer. Despre Oppenheimer, criticii spun că este cel mai bun film din cariera lui Christopher Nolan. Regizorul știe cum să mențină un echilibru între realizarea artistică și succesul comercial, iar Oppenheimer reprezintă cel mai bun exemplu de film care este în același timp proaspăt imaginat, dar și extrem de popular.

Trec acum la Barbie. Margot Robbie și Ryan Goslinf sunt protagoniștii, iar Nicholas Barber și Caryn James, criticii de film, spun că deși au interpretat rolul unor jucării de plastic este foarte posibil să fie nominalizați la Oscar, mai ales pentru că filmul are cele mai mari încasări din 2023.

Citește și: