• Strange New Worlds este un prequel la Star Trek: The Original Series.
  • Episodul fuzionat Star Trek: Strange New Worlds și Star Trek: Lower Decks a apărut mai devreme decât se așteptau fanii.
  • Episodul intitulat „Those Old Scientists”, care ar fi fost difuzat pe 27 iulie, a apărut pe platformă ieri.

Episodul fuzionat Star Trek: Strange New Worlds și Star Trek: Lower Decks a apărut mai devreme decât se așteptau fanii. După ce episodul a fost difuzat la San Diego Comic-Con, Paramount+ a decis să trateze toți aventurierii în mod egal și a lansat ieri (22 iulie) așteptatul crossover pe platforma de streaming, informează Yahoo.

Episodul intitulat „Those Old Scientists”, care ar fi fost difuzat pe 27 iulie, a apărut pe platformă ieri, la 19:00, ora de Est și la miezul nopții, ora Marii Britanii. Sinopsisul pentru „Those Old Scientists” spune: „Un accident în timp ce investighează un portal temporal îl trimite pe Brad Boimler (Jack Quaid, Lower Decks) prin timp din secolul 24, iar căpitanul Pike (Anson Mount, Strange New Worlds) și echipajul său trebuie să-l aducă înapoi acolo unde îi este locul înainte de a putea schimba cumva cronologia.”

Lower Decks este seria de aventură animată care urmărește echipajul care servește pe una dintre navele cele mai puțin importante ale Flotei, USS Cerritos. Alături de Jack Quaid pentru a trece de la animație la acțiune live este Tawny Newsome, care îi dă vocea lui Beckett Mariner în Lower Decks.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Strange New Worlds este un prequel la Star Trek: The Original Series. Spectacolul urmărește echipajul USS Enterprise sub căpitanul Christopher Pike. De asemenea, îi joacă pe Ethan Peck în rolul personajului favorit al fanilor, Spock, și pe Celia Rose Gooding, în rolul principal din Star Trek, Nyota Uhura.

Gizmodo a raportat că lansarea timpurie a episodului va zgudui celelalte trei episoade, afirmând că finalul, care urma să aterizeze pe 17 august, va fi acum pe 10 august. Sezonul 4 din Star Trek: Lower Decks va fi difuzat mai târziu în acest an, pe 7 septembrie.

Citește și: